Reglan

Osta nyt Reglan netistä halvalla hinnalla

reglanReglan on pahoinvointiin, närästykseen ja refluksitaudin hoitoon otettava lääke. Reglan lääkkeen vaikuttavana aineena on metoklopramidi, joka vaikuttaa aivojen osassa, estäen pahoinvointia sekä oksentelua. Metoklopramidi auttaa myös migreenin aiheuttamaan pahanoloon ja oksenteluun, kun otat sen kipulääkkeiden kanssa yhdessä.

Kun ostat ja aloitat Reglan lääkityksen, kannattaa sinun keskustella oman lääkärisi jonkun muun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa sen käytöstä. Ole huolellinen ja lue kaikki tiedot lääkkeen oikeaoppisesta käytöstä ja osta tuote vasta sen jälkeen.

Voit ostaa tämän lääkkeen suoraan tältä sivulta, jos sinulla on jokin yllä oleva vaiva, tai tiedät itse lääkkeen sopivan sinulle. Osta lääke vain omaan käyttöösi, sillä tämä lääke ei välttämättä sovellu kaikkien käytettäväksi.

10mg × 30 tabletti
€ 27.58
€ 0.92
10mg × 60 tabletti
€ 41.39
€ 0.69
10mg × 90 tabletti
€ 49.68
€ 0.55
10mg × 120 tabletti
€ 55.21
€ 0.46
10mg × 180 tabletti
€ 74.55
€ 0.41

Huomioitavaa ennen kuin tilaat Reglan lääkkeen ilman reseptiä

Mitä sinun sitten kannattaa ottaa huomioon ennen kuin lähdet tilaamaan kyseistä lääkettä netistä? Sen käymme läpi kohta.

Voit ostaa lääkkeen ilman reseptiä täältä online-apteekista suoraan kotiisi, näin välttäen käymisen fyysisessä apteekissa. Netissä tilaaminen on helpompaa eikä se vie aikaasi yhtään niin paljon kuin matka omaan apteekkiin. Kaikki on täällä kätesi ulottuvilla, tarvitsee vain lisätä tuote ostoskoriin, täytä pyydetyt tiedot sekä tarkista ne huolellisesti ja maksa tilaus käyttäen luotettavia maksutapoja, kuten luottokorttia.

Kun olet tilannut tuotteen, se toimitetaan sinulle mahdollisimman nopeasti ja mutkattomasti suoraan kotiovelle. Huomioiden kuitenkin toimituksen välimatkan tai mahdolliset toimitus vaikeudet. Tilaus on pakattu huolellisesti ja huomaamattomasti, ajatellen sinun yksityisyyttäsi sekä turvallisuutta, juuri näissä lääke asioissa.

Onhan tämä nyt helppoa, eikö vain? Nykyisessä tilanteessa kun pelkkä kaupassa käynti saattaa olla terveydelle vaarallista. Netistä tilattaessa säästät ajan lisäksi myös omaa terveyttäsi ja aikaasi. Sinun ei tarvitse jonottaa kaupan kassalla vaan voit huoletta tehdä ostokset suoraan, vaikka koti sohvalta tai reissunpäältä.

Reglan lääkkeen hinta on myös halpa, kun tilaat sen verkkokaupan kautta, niin kuin yleensä kaikki verkossa tehtävät ostokset ovat halvempia hinnoiltaan. Tuote on kuitenkin tismalleen samaa tavaraa mutta vain eri nimellä valmistettua, nämä eivät vaikuta lääkkeen sisältämiin lääkeaineisiin.

Hinta on myös halpa, koska lääkevalmiste on geneerinen, eli rinnakaislääke. Rinnakkaislääkkeitä myydään jatkuvasti myös meidän normaalissa apteekissamme. Lääke on vain eri valmistajan valmistama. Näitä rinnakkaisvalmisteita on siis varmasti tarjottu sinulle myös kivijalkaliikkeessä.

Netti ostokset siis todellakin kannattavat moneltakin eri taholta katsottuna, osta Reglan siis jo vaikka tänään itsellesi ja nauti paremmista päivistä ilman pahoinvointia ja oksentelua.

Milloin voin ostaa Reglan lääkkeen suoraan kotiin Suomessa?

Voit ostaa Reglan lääkkeen kotiin suoraan, jos mikään seuraavista ei koske sinua tai et epäile sellaisia.

 • Olet allerginen lääkkeen vaikuttavalle aineelle, eli metoklopramidille tai lääkkeen jollekin muulle aineelle
 • Jos sinulla on verenvuotoa, tukkeumia tai puhkeama mahassa tai suolistossa
 • Munuaisen lähellä sijaitseva kasvain
 • Jos sinulla on joskus ollut lääkehoitoon liittyviä tahattomia lihaskouristuksia
 • Sinulla on epilepsia
 • Sinulla on parkinsonintauti tai siihen käytettävä lääkitys (levodopa)
 • Sinulla on ollut poikkeavia verenpuna-arvoja

Seuraavista syistä on paras keskustella lääkärin kanssa lääkkeen käytöstä:

 • Jos sinulla on aiemmin ollut epänormaali sydämen syke tai sydänsairauksia
 • Veren elektrolyyttipitoisuuksien, kuten kaliumin, natriumin tai magnesiumin, häiriöitä
 • käytät sydämen sykkeeseen vaikuttavia lääkkeitä
 • sinulla on hermosto sairauksia
 • sinulla on maksan- tai munuaisten toiminnan häiriöitä

Jotkut lääkkeet voivat vaikuttaa Reglan lääkkeen tehoon, joten muista keskustella mahdollisista muista lääkityksistäsi lääkärille. Näitä ovat mm. levodopa, antikolingerit, rauhoittavat lääkkeet, mielenterveys ongelmien hoitoon käytettävät lääkkeet, digosiini, siklosporiini, lihasten rentoutumiseen tarkoitetut lääkkeet sekä masennukseen käytettävät lääkkeet.

Reglan lääkityksen aikana tulee välttää alkoholin käyttöä, sillä alkoholi lisää metoklopramidin rauhoittavaa vaikutusta.

Reglan lääke soveltuu käytettäväksi raskauden aikana sekä sitä suunniteltaessa, asiasta kuitenkin kannattaa keskustella oman lääkärin kanssa. Imetyksen aikana kannattaa huomioida vaikuttavan aineen imeytyminen äidinmaitoon ja voi vaikuttaa lapseen.

Jos näistä mitään ei ilmene sinulla, osta Reglan netistä huolettomasti nyt kun hinta on myös halpa. Jos epäilet sinulla olevan jotain näistä, älä osta Reglan valmistetta vielä, vaan keskustele lääkärin kanssa asiasta.

Raglan, miten minun tulee käyttää tilaamaani valmistetta?

Reglan lääkkeellä on myös haittavaikutuksia, niin kuin monella muullakin lääkeaineella. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat:

 • Uneliaisuus
 • masennus
 • tahdosta riippumattomat liikkeet, kuten nykivät, ravistelevat tai vääntelehtivät liikkeet tai lihasten jäykkyys
 • jäykkyys ja vapina, jotka muistuttavat parkinsonin tautia
 • rauhattomuus
 • verenpaineen lasku
 • ripuli
 • voimattomuus
 • epäsäännölliset kuukautiset
 • ihottuma
 • yliherkkyys
 • hidas sydämen syke
 • korkea verenpaine

Lääkkeen käyttäminen on lopetettava välittömästi, jos sinulla esiintyy seuraavia oireita:

 • tahdosta riippumattomia liikkeitä, jotka usein ilmenevät pään tai niskan alueella
 • korkeaa kuumetta, korkea verenpaine, kouristukset, hikoilu, syljen erittyminen
 • kutinaa tai ihottuma, turvotusta kasvoissa, huulissa tai nielussa, hengitysvaikeuksia

Näiden oireiden ilmetessä sinun on myös välittömästi otettava yhteyttä lääkäriin, sairaalaan tai muuhun sairaanhoidon ammattilaiseen.

Tutustu kuitenkin pakkauksen mukana tulevaan pakkausselosteeseen, jossa on tarkemmin määriteltynä kaikki mahdolliset haittavaikutukset, tämä lista sisältää vain hyvin yleiset tai yleiset haittavaikutukset.

Kaikista haittavaikutuksista, joita sinulla ilmenee käytettäessä Reglan lääkettä tulisi kertoa omalle lääkärille. Tämä koskee myös sellaisia haittavaikutuksia, joita ei ole listattu lääkkeen pakkausselosteeseen.

Reglan lääkettä ei tulisi antaa alle 30 kg painaville lapsille, vaikka lääke itsessään soveltuu kaikille yli 1-vuotiaille.

Tabletti otetaan vesilasillisen kanssa. Lääke otetaan tyhjään mahaan, noin puolituntia ennen ruokailun aloittamista. Ota annos säännöllisin väliajoin. Lääkkeen käyttöä ei tule lopettaa ellet ole keskustellut lääkärisi kanssa.

Suositeltu kerta-annos aikuisilla on 10 mg korkeintaan 3 kertaa vuorokaudessa. Suositeltu enimmäisannostus vuorokaudessa on 30 mg tai 0,5 mg/kg ja lääkkeen käytön suositeltu hoidon enimmäiskesto on 5 vuorokautta. Lasten kohdalla annostuksesta tulee keskustella lääkärin kanssa. Lääkkeen annostus on kuitenkin aina tapauskohtainen ja jokaisella hieman erilainen.

Kahden tabletin otto välin tulisi olla vähinään 6 tuntia, jotta vältät yliannostuksen. Yliannostus tapauksissa ole yhteydessä lääkäriin, sairaalaan tai myrkytystietokeskukseen, jotta mahdolliset riskit pystytään arvioimaan. Yliannostus saattaa aiheuttaa tahdosta riippumattomia liikkeitä, uneliaisuutta, tajunnan tason laskua, sekavuutta, hallusinaatioita sekä sydänoireita.

Jos et ole muistanut ottaa lääkettä ajoissa älä kaksinkertaista annosta.

Muista huomioida, että lääke saattaa alkaa tehoamaan vasta muutaman viikon kuluttua aloittamisen jälkeen, halpa hinta ei vaikuta siis siihen mitenkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *