Revia

Naltrexone

reviaJuomalla alkoholia tai käyttämällä huumeita tappaa itsensä pikkuhiljaa. Niillä, jotka tämän ajan kuluessa ymmärtävät, on hyvät mahdollisuudet toipua sekä alkoholi- että huumeriippuvuudesta Revia -tablettien avulla. Tarkastellaanpa sen toimintaperiaatetta sekä käyttösuosituksia. Lääke kuuluu opioidiantagonisteihin, ja sitä tulee käyttää vasta vieroitusoireiden päätyttyä.

Revia -tabletteja voi hankkia reseptivapaasti, mutta ennen hankintaa tulee varmistaa, että voit käyttää niitä turvallisesti. Lääkkeen toimintaperiaate on ennustettava. Koska se on antagonisti, se auttaa pääsemään eroon tietyn opioidin aiheuttamista vaikutuksista. Revia, jonka pääainesosa on naltreksoni, auttaa pääsemään eroon riippuvuudesta ja parantaa terveydentilaasi.

Mekanismi on todella hyvä, koska potilas kokee lääkkeen aiheuttaman vaikutuksen oman kehonsa reaktiona. Kaikki muut annokset huumeita tai alkoholia menettää houkuttelevuutensa, ja potilaalla on paljon neutraalimpi asenne niitä kohtaan. Ajan myötä hän ei enää ajattele huumeiden tai alkoholin käytön saavan aikaan maailman parhaan tunteen. Lääkkeen ansiosta huumeriippuvainen kokee tunteita, jotka ovat lähempänä vastenmielisyyttä, jos hän koittaa opioideja uudelleen.

50mg × 10 tabletti
€ 70.11
€ 7.01
50mg × 20 tabletti
€ 130.91
€ 6.55
50mg × 30 tabletti
€ 182.36
€ 6.08
Ilmainen toimitus lentorahtina
50mg × 60 tabletti
€ 336.70
€ 5.61
Ilmainen toimitus lentorahtina
Ilmainen toimitus lentorahtina

Kuinka toimivaa Revian käytöt on?

Jos potilas on todennut, ettei pärjää ilman tehokkaan huumeen käyttöä, hänen tulisi käyttää Reviaa 12 viikon ajan, jolloin se tuottaa halutun vaikutuksen seuraavan puolen vuoden ajan. Henkilöllä ei näin ollen ole uusiutuvaa käyttöä yllämainittuna aikana. Huumeen vaikutuksen ehkäisemiseen vaadittava annos vaihtelee useista tekijöistä johtuen.

On olemassa eri ohjelmia hoidettaessa opioidiriippuvuutta. Yleisimmin käytetty reseptivapaa vaihtoehto on seuraava:

  • Potilas ottaa 25 mg ensimmäisenä päivänä
  • Potilas lisää annostukseksi 50 mg, mikä tulisi ottaa päivittäin viiden päivän ajan.
  • Kuudentena päivänä tulee ottaa Reviaa 100 mg ja ottaa tämä annos kahden tai kolmen päivän välein.

Älä jätä välistä yhtään päivää ja ota tarkka annostus, muutoin lääke ei toimi tehokkaasti, ja koko kuuri ei tuota toivottua vaikutusta. Riippuvuudesta eroon pääseminen ikuisesti edellyttää vastuullista asennetta lääkkeen käytössä.

Yllä mainittu annostus on yli 18-vuotiaille aikuisille. Ei ole tietoa lääkkeen käytöstä alaikäisille. Raskaana olevien, imettävien äitien sekä alle 18-vuotiaisen tulisi käyttää lääkettä varoen tai mieluummin konsultoida asiantuntijaa. Jos saat selville, että joku mainituista on käyttänyt Reviaa, ilmoita asiasta välittömästi terveydenhuollon ammattilaiselle, koska he tulevat tarvitsemaan välitöntä lääkinnällistä apua – tämä pätee erityisesti naisiin, joiden synnytyksen aika on lähellä.

Mistä ostaa Reviaa 50 mg järkevällä hinnalla?

Olet matkalla hyvään suuntaan, kun olet tehnyt päätöksen ostaa Revia -tabletteja. Jos etsit lääkettä edullisella hinnalla Suomessa, ei ole parempaa paikkaa kuin matalan hinnan laadukkaalle tuotteelle tarjoava verkkoapteekki. Paikallisesta apteekista on mahdotonta saada lääkkeitä edullisesti, kun taas verkkoapteekista voit ostaa lääkkeen ilman reseptiä ja nauttia sen edullisesta hinnasta. Verkkoapteekki tarjoaa monia etuja asiakkaille, jotka ovat aikeissa hankkia Reviaa, mukaan lukien nopea toimitus, joka on joko ilmainen suurten tilausten yhteydessä, tai ainakin melko edullinen.

Reviaa suositellaan huume- ja alkoholiriippuvaisille ihmisille, joiden tulisi aloittaa hoitojakso mahdollisimman nopeasti toipuakseen vahingollisesta ja vaarallisesta riippuvuudesta menestyksellisesti. Jos haluat ostaa lääkettä anonyymisti ja ilman reseptiä Suomessa nimettömänä, verkkoapteekki on paras vaihtoehto, koska verkkoapteekissa luottamuksellisuus on tärkeintä. Verkkotilaus auttaa välttämään tarpeettomia välivaiheita, joita liittyy paikallisessa apteekissa käyntiin. Kukaan ei halua naapureiden tai satunnaisten tuttujen tietävät haitallisista tavoistaan. Luottamuksellisuus on ykkösprioriteetti verkkokaupoissa, jotka tarjoavat parasta palvelua kaikille lääkinnällistä apua tarvitseville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *