Antabuse

Disulfiram

antabuseAntabus tai Geneerinen Antabuse on lääke jolla voidaan estää alkoholin väärinkäyttöä, jos muut keinot eivät auta. Antabusen vaikuttava lääkeaine on Disulfiram, joka tekee alkoholin kanssa yhteisvaikutuksen joka tuntuu potilaalle epämiellyttävältä. Disulfiram ei kuitenkaan yksistään paranna alkoholismista, vaan tilannetta tulee seurata lääkärin ohjeiden mukaan.

Nyt Geneerinen Antabuse on mahdollista ostaa myös verkossa toimivien apteekkien välityksellä, eikä käyttäjän tarvitse mennä kivijalka-apteekkiin sen ostoa varten. Osta Geneerinen Antabuse kätevästi näin: valitse sopiva apteekki, joka myy lääkettä ilman reseptiä. Muista myös tarkistaa halpa hinta sivuilta. Maksa luottokortilla tai muilla hyväksytyillä maksutavoilla. Apteekki lähettää pakkauksen kotiisi tai lähimpään postiin / noutopisteeseen noudettavaksi. Ei ole kätevämpää tapaa ostaa tätä lääkettä!

Koska kyseessä on rinnakkaisvalmiste, on myös halpa hinta sellainen seikka, josta hyödyt selvästi. Rinnakkaisvalmisteet ovat yhtä tehokkaita kuten alkuperäiset lääkkeet, joten niitä on turvallista ostaa verkossa toimivista apteekeista. Resepti ei ole välttämätön tämän lääkkeen ostoon, mutta otathan aina yhteyttä lääkäriin ennen sen nauttimista.

250mg × 30 tabletti
€ 42.98
€ 1.43
250mg × 60 tabletti
€ 50.46
€ 0.84
250mg × 90 tabletti
€ 67.30
€ 0.75
250mg × 120 tabletti
€ 78.53
€ 0.65
250mg × 180 tabletti
€ 100.98
€ 0.56
Ilmainen toimitus lentorahtina
500mg × 32 tabletti
€ 44.85
€ 1.40
500mg × 60 tabletti
€ 56.08
€ 0.93
500mg × 92 tabletti
€ 77.59
€ 0.84
500mg × 120 tabletti
€ 89.75
€ 0.75
500mg × 180 tabletti
€ 117.81
€ 0.65

Kuinka Geneerinen Antabuse vaikuttaa

Koska tämä lääke on tehty sitä varten, ettei sen käyttäjä enää väärinkäyttäisi alkoholia, on sen yhteisvaikutukset alkoholin kanssa tarkoituksellisen epämiellyttävät. Antabuse voi alkoholin kanssa nautittuna tuottaa punoitusta, päänsärkyä, oksentelua, heikkoa oloa ja rintakipua. Jopa hengitysongelmat ovat mahdollisia.

Geneerinen Antabuse voi vaikuttaa ikävällä tavalla 14 päivääkin viimeisen alkoholiannoksen jälkeen. Kannattaa myös huomioida tuotteet jotka sisältävät alkoholia. Niitä voivat olla jotkin kipulääkkeet, suuvedet, parranajovoiteet, etikat ja ruoka-aineet sekä monet muut. Tuoteselosteet kannattaa todellakin tarkastaa kunnollisesti.

Geneerinen Antabuse -lääkkeellä on saatu Suomessa pitkään hyviä tuloksia alkoholin väärinkäytön estämiseksi. Sen ostaminen ilman reseptiä on nyt helppoa ja tilauksen voi tehdä vaikka kotisohvalta älypuhelimen avulla. Halpa hinta on nyt yksi eduista, joita tulee tilaamalla lääke verkon apteekeista.

Kuinka Geneerinen Antabuse nautitaan?

Geneerinen Antabuse tabletit nautitaan runsaan veden kanssa eli laita tabletti suuhun, jonka jälkeen nielaiset sen vesilasillisen kera. Voit halutessasi myös murskata tabletit, jos nielaiseminen tuntuu ikävältä kokonaisen tabletin kohdalla. Jos olet nauttinut alkoholia, tulee sinun odottaa ainakin 12 tuntia ennen kuin voit ottaa lääkkeen. Lääkettä tulee nauttia säännöllisesti, mutta ei ollenkaan enempää kuin mitä on käyttöohjeissa tai lääkärin toimesta määrätty. Huomaathan, että kun tilaat ilman reseptiä lääkkeet, tulee sinun noudattaa pakkauksessa olevia ohjeita. Ei ole kuitenkaan kiellettyä kysyä lääkäriltä neuvoa (vaikka resepti ei olekaan verkkoapteekkiin välttämätön), se on ennemminkin suositeltavaa.

Mitä tulee ottaa huomioon

Kun olet yhteydessä lääkäriisi, kerro hänelle ennen lääkkeen nauttimista, onko sinulla ollut jokin seuraavista sairauksista tai oireista:

 • aivovaurio
 • maksasairaus
 • munuaissairaus
 • diabetes
 • sydänsairaus
 • psyykkinen sairaus
 • kilpirauhasen vajaatoiminta
 • allergisia reaktioita tästä lääkkeestä tai jostain muusta lääkkeestä.

Koska kyseessä on lääke alkoholin väärinkäytön estämiseen, tulee sinun kertoa myös oletko nauttinut alkoholia äskettäin. Allergiset reaktiot myös torjunta-aineille tai kumituotteille ovat sellaisia joista kannattaa kertoa. Jos potilas on raskaana, pitää tämä kertoa ennen kuin ostaa lääkkeen.

Älä ota näitä lääkkeen kanssa

On olemassa aineita tai lääkkeitä, joiden kanssa ei saa ottaa tätä lääkettä. Niitä ovat muun muassa:

 • alkoholi
 • amprenaviiri
 • kokaiini
 • paklitakseli
 • paraldehydi
 • tranyylisypromiini
 • lopinaviiri; ritonaviiri
 • metronidatsoli.

Tämä lista ei ole täydellinen, vaan varminta on kysyä lääkäriltä tai terveydenhuollon ammattilaiselta joka tapauksessa mitä lääkkeitä tai ravintolisiä käytät. Tupakoinnista ja mahdollisesta huumeiden käytöstä kannattaa myös mainita.

Yhteenveto

Vaikka voit ostaa Geneerinen Antabuse -lääkkeen ilman reseptiä verkkoapteekista, on aina suositeltavaa ja pakollistakin jutella lääkkeen nauttimisesta terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Geneerinen Antabuse -lääkkeen väärinkäyttö alkoholin kanssa voi olla kohtalokasta, joten lääkärisi on hyvä tietää sen käytöstä mutta myös perheenjäsenten, jotta he tietävät toimenpiteet vaaratilanteissa.

Verkkoapteekista tilattaessa hyödyt eduista kuten kohtuullinen hinta, nopea toimitus ja turvalliset maksutavat. Hinta on todellakin halvempi kuin kivijalka-apteekeissa Suomessa, mutta lääkkeen teho on yhtä hyvä kuin alkuperäisessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *