Parlodel

Bromocriptine

parlodelGeneerinen Parlodel on rinnakkaislääke, jonka hinta on halpa verrattuna alkuperäiseen Parlodeliin. Sekä alkuperäinen että geneerinen Parlodel on lääke, jota käytetään esimerkiksi hedelmällisyyden ongelmien hoitoon, kuukautisongelmiin sekä joidenkin syöpien ja Parkinsonin taudin hoitoon.

Koska Geneerinen Parlodel on rinnakkaislääke, se tarkoittaa sitä että alkuperäisen lääkkeen patentin umpeuduttua patentti on muiden lääkevalmistajien valmistettavissa. Koska niiden ei tarvitse kuluttaa rahaa lääkkeen kehittämiseen (resepti on siis valmiina), ne säästävät tuotantokustannuksia suuria määriä. Näin lääke voidaan tuoda halvemmalla markkinoille ja kuluttajat hyötyvät tästä niin ikään, koska lopullinen hinta kuluttajalle on myös kohtuullinen.

2.5mg × 30 tabletti
€ 69.03
€ 2.30
2.5mg × 60 tabletti
€ 105.87
€ 1.76
2.5mg × 90 tabletti
€ 138.91
€ 1.54
Ilmainen toimitus lentorahtina
2.5mg × 120 tabletti
€ 179.12
€ 1.49
Ilmainen toimitus lentorahtina
2.5mg × 180 tabletti
€ 265.02
€ 1.47
Ilmainen toimitus lentorahtina
2.5mg × 240 tabletti
€ 354.54
€ 1.48
Ilmainen toimitus lentorahtina

Osta ilman reseptiä ja vastuullisesti

Halpa hinta on yksi eduista, jonka kuluttaja saa, kun hän ostaa lääkkeen verkkoapteekista. Verkossa toimiva apteekki mahdollistaa lääkkeen tilaamisen ilman reseptiä. Huomaa kuitenkin, että suosittelemme kuluttajaa ehdottomasti ottamaan lääkäriin yhteyttä, ennen kuin tämä ostaa lääkkeen itselleen – ja ennen kaikkea ennen nauttimista.

Lääkäriin yhteyden ottamista suositellaan esimerkiksi mahdollisten haittavaikutusten sekä vaikutusten, jotka syntyvät muiden lääkkeiden kanssa yhtä aikaa, vuoksi.

Ensinnäkin lääkärin tulee tietää, jos sinulla on jokin seuraavista sairauksista tai oireista:

  • sydän- tai verisuonisairaus
  • korkea tai matala verenpaine
  • sydänkohtauksia terveyshistoriassasi
  • munuaissairauksia
  • maksasairauksia.

Toisekseen lääkärin tulee tietää käytätkö jo valmiiksi jotain seuraavista aineista tai lääkkeistä:

  • dihydroergotamiini, ergotamiini
  • HIV-lääkkeet,
  • verenpainelääkkeet (korkeaan verenpaineeseen)
  • mielenterveyslääkkeet
  • huumeet kuten kokaiini.

On myös tärkeää tietää onko sinulla allergisia reaktioita muille bromokriptiinä sisältäville lääkkeille, sulfiiteille, muille lääkkeille tai elintarvikkeille ja jopa säilöntäaineille. Raskaana olevien tai raskaaksi yrittävien sekä imettävien tulee ehdottomasti kysyä lääkäriltä neuvot ennen Geneerinen Parlodel -lääkkeen nauttimista, tai ennen kuin edes ostaa sitä

Geneerinen Parlodel tabletit suun kautta

Kuten monet muutkin tabletit, nautitaan myös tämä geneerinen lääke suun kautta vesilasillisen kanssa. Jos tabletit otetaan tyhjään vatsaan, voi aiheutua tästä vatsavaivoja. Kannattaa siis syödä jotain etukäteen!

Lääke tulee nauttia säännöllisesti, mutta ei yhtään useammin. Kuurin lopettamista ei myöskään suositella ilman lääkärin ohjetta. Muistathan myös, ettei Geneerinen Parlodel -lääkettä ole tarkoitettu kenellekään muulle, kuin kenelle sitä on lääkärin toimesta suositeltu.

Halpa hinta on takuuvarma

Verkkoapteekit, jotka ovat edustettuna sivuillamme, voivat säästää sen vuoksi koska niillä ei ole käytössä kivijalkamyymälöitä. Ne toimivat siis pelkästään verkossa, joten kulut on karsittu minimiin, mutta palvelu pelaa silti erinomaisesti. Kun ostaa verkkoapteekista, kuluttaja pääsee nauttimaan paitsi siitä että hinta on takuuvarmasti halpa verrattuna kivijalka-apteekkeihin Suomessa, myös siitä että toimitus on nopeaa ja luotettavaa. Lääkkeet toimitetaan joko kotiovellesi tai lähimpään noutopisteeseen.

Maksu tapahtuu esimerkiksi tavallisilla luottokorteilla, jotka ovat saatavilla kuluttajille Suomessa. Verkkoapteekkien suojaus on vahva, joten tilaus on turvallista, ja rahat ovat turvassa – kuten myös muut henkilötiedot, jotka kuluttaja toimittaa lääkkeen tilausta varten. Huomaa, että kun Geneerinen Parlodel -lääkkeitä ostaa netissä toimivissa apteekeista, onnistuu se ilman reseptiä. Vaikka resepti ei ole siis pakollinen, on ehdottoman suositeltavaa konsultoida lääkäriä etukäteen. Kun lääkäri on lääkkeen nauttimista suositellut, osta Geneerinen Parlodel turvallisesti verkkosivujemme kautta sopivasta apteekista. Apteekki toimittaa lääkkeen nopeasti ja luotettavasti.

Geneerinen Parlodel — huomioitavat asiat

Lääkärin kanssa on suositeltavaa tarkkailla, kuinka tämän lääkkeen hoito toimii ja edistyy. Eritoten kannattaa huomioida, jos päänsärkyä esiintyy tai verenpaineessa on muutoksia. Tästä lääkkeestä voi aiheutua huimausta tai uneliaisuutta. Lääkkeen käyttäjän ei tule siis ajaa esimerkiksi autolla, ennen kuin on varma, että lääke ei vaikuta huimaavasti. Alkoholin käyttöä on vältettävä.

Myös muut epätavalliset oireet lääkekuurin aloittamisen jälkeen ovat sellaisia, joista kannattaa aina kysyä lääkäriltä tai terveydenhuollon ammattilaiselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *