Clomid

Clomiphene

clomidGeneerinen Clomid (Clomiphene) on hedelmällisyyteen vaikuttava lääke. Sen tarkoitus on lisätä mahdollisuuksia raskaaksi tulemiseen. Tämä lääkeaine auttaa naisia ovulaatiossa onnistuneesti syklin eli kierron aikana.  Monia saattavat mietityttää hedelmällisyyslääkkeiden tuottamat mahdollisuudet saada kaksosia tai kolmosia, mutta aivan yksistään vaikuttava ainesosa tässä lääketuotteessa ei sellaista lisää suuressa mittakaavassa.

Geneerinen Clomid on hinnaltaan erinomaisen halpa verkkoapteekeissa, joista tilaaminen on kätevää. Paras apteekki verkossa on tunnistettavissa siitä, että hinta on halpa ja kun lääkkeet ostaa kyseisestä paikasta, ne voidaan tilata ilman reseptiä. Kun resepti ei ole vaadittu, nopeutuu lääkkeen saaminenkin.

Geneerinen Clomid on käytännössä yhtä tehokas kuin alkuperäinen Clomid. Alkuperäisen lääkkeen patenttien suoja-aika on umpeutunut, joten muutkin valmistajat voivat valmistaa niitä, jolloin ne säästävät kehitystyössä joka on jo aikoinaan tehty. Tämänkin vuoksi hinta voi olla halpa geneerisissä lääkkeissä.

25mg × 30 tabletti
€ 40.18
€ 1.34
25mg × 60 tabletti
€ 51.40
€ 0.86
25mg × 90 tabletti
€ 67.30
€ 0.75
25mg × 120 tabletti
€ 78.53
€ 0.65
25mg × 180 tabletti
€ 100.98
€ 0.56
25mg × 360 tabletti
€ 168.33
€ 0.47
Ilmainen toimitus lentorahtina
50mg × 30 tabletti
€ 42.05
€ 1.40
50mg × 60 tabletti
€ 61.69
€ 1.03
50mg × 90 tabletti
€ 75.72
€ 0.84
50mg × 120 tabletti
€ 84.14
€ 0.70
50mg × 180 tabletti
€ 117.81
€ 0.65
Ilmainen toimitus lentorahtina
100mg × 30 tabletti
€ 46.72
€ 1.56
100mg × 60 tabletti
€ 70.11
€ 1.17
100mg × 90 tabletti
€ 84.14
€ 0.93
100mg × 120 tabletti
€ 100.98
€ 0.84
100mg × 180 tabletti
€ 134.65
€ 0.75

Mitä tulee ottaa huomioon?

Vaikka tämän lääkkeen voi ostaa ilman reseptiä, on aina suositeltavaa keskustella lääkkeen käytöstä terveysalan ammattilaisen kanssa. Asiaa voi tiedustella esimerkiksi neuvolassa.

Seuraavien sairauksien kohdalla tulee olla erityisen varovainen:

 • munuaissairaudet
 • verisuonisairaus tai veritulpat
 • kysta munasarjassa
 • endometrioosi
 • maksasairaus
 • munasarjasyöpä
 • aivolisäkkeen tauti.

Lisäksi emättimen verenvuoto sekä allergiset reaktiot vaikuttavalla ainesosalle tai muille lääkkeille tai aineille ovat sellaisia asioita, joista sinun tulee kertoa terveysalan ammattilaiselle ennen lääkkeen nauttimista. Jos myös olet raskaana ja / tai imetät, ei sinun tule käyttää Geneerinen Clomid -lääkettä.

Kuinka tabletit nautitaan?

Tämä lääke nautitaan vesilasillisen kanssa. Käyttöohjeista selviää, minkä verran tulee lääkettä ottaa ja käyttöohjeita tulee noudattaa tarkallisesti ja säännöllisesti. Useimmiten Geneerinen Clomid -annos käytetään viiden päivän sisällä. mutta lääkäri voi ehdottaa erilaista kestoa hoidolle. Lääkettä ei saa ottaa useammin kuin on määrätty ja ohjeistettu.

Geneerinen Clomid voi reagoida muiden lääkeaineiden ja -valmisteiden kanssa, joten kerro lääkärille tai terveydenhoitajalla kaikista lääkkeistä ja terveyteen vaikuttavista tuotteista, joita käytät samaan aikaan. Samoin tulee olla yhteydessä silloin, jos käytät useammin kuin satunnaisesti esimerkiksi alkoholia, tupakkatuotteita tai huumeita. Ne voivat vaikuttaa toimivuuteen ratkaisevasti.

Geneerinen Clomid tabletit vaikuttavat parhaiten, kun noudatat ohjeita ja olet ottanut selvää, milloin tämä lääkeaine toimii. Sinun tulee ottaa selvää ovulaatiosi ajankohdista ja siitä, milloin yhdyntä kannattaa suorittaa. Vaikka lääke on tehokas ja sillä on halpa hinta, ei sitä kannata ostaa ellei ole ottanut selvää sen toimivuudesta ja mahdollisuuksista. Osta Geneerinen Clomid vain tositarkoituksella äläkä epäröi ottaa yhteyttä lääkäriin tai muihin vastaaviin kysyäksesi lääkkeen sopivuudesta sinulle, huolimatta siitä että netissä operoiva apteekki lähettääkin lääkkeen ilman reseptiä asiakkaille Suomessa.

Milloin lääkkeen käyttö tulee lopettaa?

Lääkettä ei tule käyttää, jos sen nauttija epäilee olevansa raskaana. Käyttäminen tulee lopettaa heti. Sen käyttö tulee lopettaa myös heti, kun suositeltu hoitojakso päättyy eikä sitä tule nauttia pitkäaikaisesti. Useimmiten hyöty huomataan jo kuukauden aikana.

Lääkkeen käyttö tulee lopettaa, jos sen käyttäjällä on uneliaisuutta tai huimauksen tunnetta. Tällöin ei tule myöskään ajaa autolla tai käyttää mitään työkaluja tai koneita.

Geneerinen Clomid ja haittavaikutukset

Kuten lähes kaikilla lääkkeillä, myös Geneerinen Clomid voi aiheuttaa sivu- ja haittavaikutuksia. Niitä ovat esimerkiksi:

 • allergiset reaktiot, kuten ihottuma, kutina sekä kasvojen, huulten tai kielen turvotus
 • hengitysongelmat
 • muutokset näkökyvyssä
 • nesteen kertyminen
 • pahoinvointi ja oksentelu
 • lantion kipu tai turvotus
 • kova vatsakipu
 • äkillinen painonnousu.

Joskus saattaa tulla myös seuraavia haittavaikutuksia, jotka eivät yleensä vaadi hoitoa: rintojen epämukavuutta, kuumat aallot, epämukavuutta esim. lantiossa ja lievä pahoinvonti. Niistä kannattaa kuitenkin lääkärille mainita.

Mistä voin ostaa Geneeristä Clomidia

Tätä lääkettä voit ostaa erilaisista apteekeissa netissä, jotka ovat suunnattu myös asiakkaille Suomessa. Osta Geneerinen Clomid ilman reseptiä kätevästi kotiin tai noutopisteeseen lähetettynä. Moni verkossa toimiva apteekki tarjoaa monia etuja kivijalka-apteekkeihin nähden: halpa hinta ja se, ettei resepti ole vaadittu tilauksen tekemiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *