Addyi

Osta Addyi tabletit seksihalujen hoitamiseen

addyiAddyi lääkkeet seksihaluihin – osta nyt edulliseen hintaan. Geneerinen Addyi on lääke, jota käytetään alentuneiden seksuaalisten halujen hoitamiseen naisille, joilla vaihdevuodet eivät ole vielä alkaneet ja joilla seksuaaliset halut ovat olleet olemattomia. Osta se verkkoapteekistamme netistä, mutta lue ensiksi alla olevat tiedot.

Addyi –lääkettä voidaan käyttää vain silloin, seksuaaliset halut ovat nollassa muista syistä kuin terveydellisistä, psyykkisistä, parisuhteeseen liittyvistä tai esimerkiksi huumeiden käyttöön liittyvistä. Jos kuitenkin nainen kokee seksin tyydyttämättömäksi tai huonoksi, voidaan Addyi lääkettä käyttää stimulaatioon kuukautiskierron aikana.

100mg × 12 tabletti
€ 91.69
€ 7.64
100mg × 20 tabletti
€ 146.74
€ 7.34
Ilmainen toimitus lentorahtina
100mg × 32 tabletti
€ 197.20
€ 6.16
Ilmainen toimitus lentorahtina
100mg × 60 tabletti
€ 321.04
€ 5.35
Ilmainen toimitus lentorahtina
100mg × 92 tabletti
€ 477.00
€ 5.18
Ilmainen toimitus lentorahtina
Ilmainen toimitus lentorahtina

Kuten jo alussa mainittiin, ei lääke sovellu naispuolisille joilla ovat vaihdevuodet olleet tai alkaneet. Lääke on nimenomaan naisille, ei miehille. Huomautettakoon, että se ei ole suositeltavaa raskaana olevien tai imettävien naisten käyttää. Alkoholin käyttäminen ei ole sallittua Addyi –lääkkeen ohella, sillä tästä voi koitua liian alhainen verenpaine.

Seksuaalisen halun puute ei ole harvinaista naisille. Tutkimuksissa on selvinnyt, että Yhdysvalloissa alipainoisista naisista yli 10 prosenttia on kärsinyt huonosta seksistä. Usein seksuaalisen halun puute johtuu kuitenkin psykologisista tekijöistä. Tämä voi vaikuttaa suuresti myös parisuhteeseen, sillä haluttomuus vaivaa myös toista osapuolta, on tämä nainen tai mies.

Osta Addyi nyt online apteekistamme kätevästi, jos yllä olevat oireet kuulostavat tutulta. Muista kuitenkin vastuullisuus ja neuvojen kysyminen lääkäriltä tai muulta terveysalan ammattilaiselta. Siitä seuraavaksi lisää tällä sivulla.

Lääkäriltä neuvot – Addyi Flibanserin tilaus sen jälkeen ilman reseptiä

Addyi voi aiheuttaa sivuvaikutuksia. Siksi on ehdottoman suositeltavaa kertoa lääkärille, jo ennen kuin painat osta -nappia verkkoapteekissamme.

Jos tästä huolimatta tulee vaikkapa seuraavanlaisia vaikutuksia, tulee hakeutua lääkäriin:

allergisen reaktion oireet kuten ihottuma, hengittämisvaikeudet tai kasvojen, huulien, kielen tai kurkun turpoaminen. Lääkäriin tulee hakeutua välittömästi, jos sinulla on havaittavissa:

 • vakavaa uneliaisuutta
 • huimausta (kovaa huimausta)

Kohtuullisen tavallisia sivuvaikutuksia puolestaan ovat: :

 • huimaus, uneliaisuus ja väsymys
 • uniongelmat
 • pahoinvointi
 • kuiva suu

Jos taas käytät jo valmiiksi eräitä alla olevan listan lääkkeitä, voi olla järkevää, että lääkäri tekee muutoksia hoitosuunnitelmaan. Kerro siis lääkärille jos jo käytät jotain seuraavista:

 • nefatsodoni
 • viruslääkkeitä C-hepatiittiin (boceprevir, telaprevir)
 • sydän- tai verenpainelääkkeitä (mm. conivaptan, diltiazem, verapamil)
 • antibiootteja (esim. ciprofloxacin, clarithromycin, erythromycin, telithromycin)
 • sienilääkkeitä (itraconazole, ketoconazole, fluconazole, posaconazole)
 • HIV tai AIDS –lääkkeitä (atazanavir, nelfinavir, ritonavir, saquinavir, fosamprenavir, indinavir)

Kerro lääkärille jos sinulla on ollut taustallasi alkoholismia tai lääke- tai huumeriippuvuutta. Raskaana olevien, raskautta yrittävien ja imettävien tulisi kertoa myös lääkkeen käytöstä. Tutkimuksissa ei ole selvinnyt vaikuttaako tämä imettävään lapseen, joten sitä ei kannata käyttää.

Lääkettä ei saa myöskään käyttää, jos sinulla on alhainen verenpaine, sinulla on ollut riippuvuuksia alkoholiiin tai lääkkeisiin (tai huumeisiin), jos sinulla on maksasairaus tai jos sinulla on ollut masennusta. Älä siis osta tätä lääkettä, jos sinulla on edellämainittuja asioita terveydentilassasi.

Voinko ostaa Addyi lääkkeen netistä?

Osta Addyi netistä, verkkokaupastamme. Etsi se verkkosivuiltamme ja lisää tuote ostoskoriin. Valitse sitten maksutapa ja maksa, jonka jälkeen tuote lähetetään postissa joko postiluukkuusi tai lähimpään postiin tai noutopisteeseen, riippuen tuotepaketin koosta.

Vaikka tilaat lääkkeen verkosta, tulee sinun kuitenkin noudattaa ohjeita samaan tapaan kuin ostaisit sen kivijalka-apteekista. Seuraa etiketin ohjeita, äläkä ota erilaisia annoksia kuin on suositeltu. Addyi tulee ottaa vain nukkumaan mennessä. Se voi nimittäin alentaa verenpainetta, joka voi taas aiheuttaa huimausta. Kannattaakin siis varulta makoilla, kun lääkkeen ottaa.

Miksi Addyi -lääkkeen hinta on halpa

Edullinen hinta johtuu monesta asiasta. Ensinnäkin tämä lääke on ns. rinnakkaislääke eli se ei ole alkuperäinen, vaikka se vastaa teholtaan täysin alkuperäistä. Tämän lääkkeen tekijät ovat pystyneet luomaan samanlaisen lääkkeen edullisemmilla kustannuksilla, koska kehitystyöhön ei ole mennyt rahaa – resepti on siis vapaasti kaikkien lääkevalmistajien käytettävissä.

Toisekseen hintapolitiikka johtuu verkkoapteekkimme liikeideasta. Meillä ei ole kivijalka-apteekkia joten meillä ei tarvitse olla myöskään työvoimaa niin paljon kuin fyysisessä apteekissa.

Vaikka hinnaltaa tämä lääke on edullinen, tulee kuitenkin sinun varoa aivan samalla tavalla eräitä asioita, kuten alkuperäisen lääkkeenkin kohdalla.

Älä nauti esimerkiksi alkoholia kun käytät Addyi-lääkettä. Alkoholin juominen tämän lääkkeen kanssa voi aiheuttaa vaarallisia tai epätoivottuja haitta- ja sivujvaikutuksia. Myös greippi sekä greippimehu voi vaikuttaa haitallisesti lääkkeeseen, sen tehoon ja vaikutuksiin.

Samaa sanotaan myös yrttituotteista, joista löytyy lisätietoa lääkepakkauksesta.

Kuten monien muidenkin lääkkeiden kohdalla, myös tämän kohdalla kannattaa välttää ajamista tai koneiden käyttämistä minimissään 6 tunnin ajan lääkeaineen ottamisesta. Alhaisesta verenpaineesta jo kerroimmekin ja huimaukset voivat olla vaarallisia.

Vaikka voit tilata lääkkeen reseptivapaasti, muista neuvotella lääkärin kanssa, joten hän osaa kertoa terveydentilastasi, sopiiko tämän lääke sinulle. Myös muut lääkkeet voivat olla este tämän lääkkeen otolle. Jos käytät lääkkeitä jotka aiheuttavat uneliaisuutta tai matalaa verenpainetta, voi vaikutus olla huonompi jos otat tätä lääkettä. Unilääkkeitä, eräitä kipulääkkeitä, lihasrelaksantteja, ahdistuslääkkeistä, huimauslääkkeitä tai masennuslääkkeitä käyttäville tämän lääkkeen vaikutukset voivat olla ikäviä, mutta lääkäri osaa kertoa kuihnka tilanne on.

Kerro myös lääkärille jos käytät seuraavia lääkkeitä tai aineita: simetidiini ja resvetratoli.

Muutkin lääkkeet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen vaikutuksiin, ml. reseptilääkkeet, vitamiinit ja jotkin yrttituotteet.

Tilaa Addyi Suomessa kotoasi ja odota rauhassa

Kuten olemme kertoneet, voit rentoutua – osta lääkkeesi netistä, kotisi rauhasta, eikä kukaan ole kuulemassa mitä lääkettä olet tilaamassa (toisin käy, jos ostopaikkana on fyysinen apteekki). Anonymiteetti säilyy myös pakkauksessa, sillä siitä ei selviä tuotteen sisältö tai ostopaikka.

Kaikki on todella helppoa ja hinta on kohdallaan! Mutta vastuullisuus on aina hyve ja kannattaakin muistaa tärkeitä ohjeita tästä lääkkeestä. Jos vaikkapa unohdat lääkkeen ottamisen, älä ota sitä kesken päivän korjataksesi tilannetta. Ota lääke seuraavan päivän nukkumaanmenoaikana. Lisäannokset eivät ole hyvästä.

Ole myös kärsivällinen sillä voi kestää jopa kaksikin kuukautta, ennen kuin oireet tuntuvat paremmalta. Jatka lääkkeen ottamista, ja ota yhteyttä lääkäriin jos oireet eivät vain häviä.

Säilytä Addyi huoneenlämmössä ja pidä se suojattuna kosteudelta ja kuumuudelta. Osta lääke vastuullisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *