Synthroid

Levothyroxine

synthroidGeneerinen Synthroid (tunnetaan myös nimellä Levothyroxine) on käytännössä kilpirauhashormoni ja sillä voidaan hoitaa kilpirauhasen vajaatoiminnasta johtuvia oireita. Näitä voivat olla hidas puhe, painonnousu, hiustenlähtö ja energian puute. Suurentunut kilpirauhanen saa myös parantavia vaikutuksia tämän lääkkeen avulla.

Osta Geneerinen Synthroid verkosta, jossa moni apteekki myy lääkkeen ilman reseptiä. Koska kyseessä on rinnakkaislääke, on lääkkeellä halpa hinta. Toimitus tapahtuu nopeasti kotiovelle tai lähimpään postiin.

25mcg × 1 bottle
€ 28.06
€ 28.06
25mcg × 2 bottles
€ 54.25
€ 27.12
25mcg × 3 bottles
€ 65.43
€ 21.81
25mcg × 4 bottles
€ 73.85
€ 18.46
50mcg × 1 bottle
€ 33.67
€ 33.67
50mcg × 2 bottles
€ 60.75
€ 30.38
50mcg × 3 bottles
€ 74.79
€ 24.93
50mcg × 4 bottles
€ 84.14
€ 21.04
88mcg × 1 bottle
€ 36.43
€ 36.43
88mcg × 2 bottles
€ 40.18
€ 20.09
88mcg × 3 bottles
€ 46.72
€ 15.57
100mcg × 1 bottle
€ 40.18
€ 40.18
100mcg × 2 bottles
€ 79.51
€ 39.76
100mcg × 3 bottles
€ 77.59
€ 25.86
100mcg × 4 bottles
€ 86.95
€ 21.74
200mcg × 1 bottle
€ 59.87
€ 59.87
200mcg × 2 bottles
€ 110.38
€ 55.19
200mcg × 3 bottles
€ 84.14
€ 28.05

Kerro lääkärille ennen kuin nautit

Kuten muutkin lääkkeet, on järkevää kertoa lääkärille etukäteen siitä, että haluaa käyttää ja ostaa tätä lääkettä. Eräitä seikkoja, jotka tulee ottaa huomioon ja kertoa ennen kuin ostaa lääkkeen käyttöönsä, ovat mm.

 • angina pectoris eli angiina
 • diabetes
 • sydänsairaus
 • korkea verenpaine
 • matala aivolisäkehormonin taso.

Jos olet kärsinyt ylläolevista sairauksista tai oireista, on näistä kerrottava terveysalan ammattilaiselle. Myös jos olet kärsinyt sydänkohtauksen tai olet laihduttamassa, on niistäkin kerrottava. Ota huomioon myös allergiset reaktiot joita olet saanut lääkeaineista. Luonnollisesti myös raskaana olevien tulee kertoa lääkärille ennen kuin ostaa tätä lääkettä.

Kuinka Geneerinen Synthroid nautitaan?

Geneerinen Synthroid otetaan suullisesti vesilasillisen kanssa, joko puolisen tuntia ennen ruokailua tai sitten vastaavasti 2 tuntia ruokailun jälkeen. Parasta on, jos voit ottaa lääkkeen päivittäin samaan aikaan. Annostusta ei tule ylittää. Jos jostain syystä näin pääsee käymään ja epäilet yliannostusta, soita heti ensiapuun.

Terveydenhuollon ammattilaiselle tulisi myös kertoa etukäteen, jos käytät muita lääkkeitä, alkoholia, huumeita tai tupakkaa. Niillä voi olla ei-toivottuja vaikutuksia lääkkeen tehoon tai ne voivat aiheuttaa yhdessä sivuvaikutuksia.

Geneerinen Synthroid tabletit nautitaan suun kautta. Otathan huomioon, että joskus tabletit voivat juuttua kiinni kurkkuun. Sen takia suositellaan runsasta vettä lääkkeen nauttimisen yhteydessä.

Kuinka ostaa Geneerinen Synthroid?

Siirry sopivalle verkossa operoivan apteekin sivustolle, joita löydät verkkosivustoltamme. Kun olet keskustellut lääkärin kanssa etukäteen ja olet saanut luvan käyttää tätä lääkettä, voit siirtyä tilaamaan suositellun annoksen verran. Voit myös kysyä apteekin henkilökunnalta sopivaa yleistä annostusta. Kannattaa ottaa kuitenkin huomioon että lääkäri voi määrätä erilaisia määriä.

Apteekeissa on usein erilaisia maksutapoja, mutta yleisimmin käyvät kaikki tunnetuimmat luottokortit. Tilaukset lähetetään postissa mahdollisimman pian ja toimitus on verrattain nopeaa. Toimituksen hinta on myös kohtuullinen. Usein tilaukset vastaanotetaan viikon kuluessa tilauksesta, pois lukien viikonloput. Kun haluat ostaa lääkkeen helpoiten, suuntaa sivuillamme esiteltäville apteekkien sivuille.

Koska Geneerinen Synthroid on rinnakkaislääke, on sen hinta yleensä halpa. Tämä johtuu siitä, että alkuperäisen lääkkeen patentin suoja-aika on umpeutunut, jonka jälkeen muut valmistajat voivat tehdä samanlaista lääkettä huomattavasti halvemmilla kustannuksilla. Siksi hinta on kuluttajillekin halpa. Koska kehitystyö on alkuperäisen valmistajan puolesta tehty, voivat valmistajat keskittyä vain lääkkeen valmistamiseen eikä enää kehitystyöhön, koska resepti on valmiina.

Vaikutus Geneerinen Synthroid -lääkkeessä on aivan samanlainen kuin alkuperäisessäkin, eli siihen halpa hinta vaikuta millään tavalla. Lääkkeessä on nimittäin samat vaikuttavat ainesosat.

Mitä tulee ottaa huomioon

Geneerinen Synthroid vaikuttaa usein sen käyttäjän verensokerin tasoon. Diabetesta potevan tulee ottaa tämä huomioon ennen kaikkea. Hiustenlähtö voi olla myös aivan normaalia lääkkeen käyttäjille.

Tällä lääkkeellä on myös haittavaikutuksia, joita saattaa tulla eri tavoin eri ihmisille. Lääkäriin tulee olla heti yhteydessä, jos lääkkeen nauttija kokee jotain seuraavista.

 • hengitysvaikeudet
 • hengityksen “vinkuminen”
 • kipu rinnassa
 • normaalia suurempaa hikoilua
 • sydämen sykkeen normaalia nopeampi tahti
 • hermostuneisuus
 • ihottumat
 • turvotukset eri puolilla kehoa
 • vapina.

On mahdollista, että lääkkeen nauttija kokee myös muutoksia ruokahalussa tai kuukautisissa, ripulia, päänsärkyä, vaikeuksia saada unta ja laihtumista. Nämä eivät ole vaarallisia, mutta jos ne jatkuvat, tulee ottaa yhteyttä lääkäriin heti.

Osta ilman reseptiä Suomessa

Vaikka verkossa operoiva apteekki ei sijaitse Suomessa, voit tilata Geneerinen Synthroid lääkkeen kuitenkin ilman reseptiä netistä ja se saapuu kätevästi joko kotiovelle tai lähimpään noutopisteeseen. Resepti ei ole siis tarpeen, mutta aina kannattaa neuvotella lääkärin kanssa ennen tilaamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *