Imuran

Osta Imuran tabletit verkosta

imuranOsta Imuran lääke nyt verkkoapteekistamme, sillä nettitilauksessa on huomattavia etuja.

Imuran on saatavilla reseptivapaasti. Se on helposti ostettavissa verkkoapteekeista nettisivujemme kautta eikä resepti ole tarpeen esittää meille. Osta lääke esimerkiksi sen vuoksi, että hinta on Suomen apteekkeihin verrattuna halpa, kun tilaa sen netistä. Verkossa toimiva apteekki toimittaa tuotteet nopeasti  kotiovellesi tai lähimpään postiin.

Imuran eli atsatiopriini tukahduttaa immuunijärjestelmää. Sitä käytetään ehkäisemään elimen hylkimistä elinsiirron jälkeen. Sitä voidaan käyttää myös nivelreuman hoitoon sekä muidenkin sidekudossairauksien pitkäaikaishoidossa.

50mg × 25 tabletti
€ 0.00
€ 0.00
50mg × 50 tabletti
€ 70.61
€ 1.41
50mg × 100 tabletti
€ 127.14
€ 1.27
50mg × 125 tabletti
€ 141.27
€ 1.13
50mg × 175 tabletti
€ 172.36
€ 0.98
Ilmainen toimitus lentorahtina
50mg × 250 tabletti
€ 235.48
€ 0.94
Ilmainen toimitus lentorahtina
50mg × 350 tabletti
€ 313.20
€ 0.89
Ilmainen toimitus lentorahtina

Imuran – tilaa vaikka tänään ilman reseptiä

Tilaa lääke verkkoapteekistamme, mutta huomautamme seuraavaa: lääkkeen tilaamisen ei vaadita reseptiä, mutta kehotamme aina ottamaan yhteyttä lääkäriin, ennen kuin aiot käyttää tätä lääkettä. Käy myös säännöllisesti lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen luona tarkistamassa edistymisesi. Voit tarvita usein verikokeita ensimmäisten viikkojen kuukausien aikana, jolloin käytät lääkettä.

Imuran lääkkeen käytössä on myös seuraavia huomion arvoisia asioita. Imuran voi jopa lisätä riskiä sairastua joihinkin syöpiin. Konsultoi ehdottomasti lääkäriäsi tämänkin vuoksi, väheksymättä seuraavia haittavaikutusvaaroja:

 • Jos saat esimerkiksi flunssan tämän lääkkeen käytöstä johtuen, soita lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaiselle. Itsehoito ei auta, vaan voi pahentaa tilannetta.
 • Jos haluat tulla raskaaksi tai arvelet olevasi raskaana, tätä lääkettä ei missään nimessä suositella, koska lapselle voi aiheutua vakavia haittavaikutuksia. Konsultoi lääkäriä asiasta. Myös miehillä voi olla vaikutuksia hedelmällisyyteen, sillä siittiöiden määrä voi vähentyä tämän lääkkeen käytön johdosta. Lääkärin konsultointi on tarpeen.

Kuinka käyttää Imuran tabletteja, joita voi ostaa verkossa

Ota Imuran lääke suun kautta kokonaisen vesilasillisen kera sekä ehdottomasti säännöllisin väliajoin. Sitä ei saa ottaa useammin kuin on määrätty lääkärin ohjeistusten mukaan (lue tältä sivulta lääkärin konsultoinnista lisää). Sinun tulee myös jatkaa lääkkeen ottamista, vaikka olosi paranisi. Lääkkeen ottamisen lopettamisesta sinun tulee myös konsultoida lääkäriä.

Sinun tulee ehdottomasti ottaa yhteyttä lastenlääkäriin, jos lääke on tarkoitettu lapselle, sillä lapsilla voi tulla erityishoito-ohjeet tarpeellisiksi. Ja jos jostain syystä luulet, että sinä olet (tai joku muu) ottanut lääkettä liikaa (esimerkiksi liiallisen määrän kerralla), ota heti yhteys myrkytystietokeskukseen tai hätäkeskukseen. Jos taas olet unohtanut ottaa annoksen, ota se niin pian kuin voit. Jos seuraavan annoksen aika on ajallisesti lähellä, ota vain ko. annos. Älä ota vuorokauden aikana kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia.

Muista myös tämä kehoitus tarkoin: Tämä lääke on tarkoitettu vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä tai älä anna sitä muille. Osta tämä lääke vastuullisesti!

Tilaa Imuran, mutta huomioi mahdolliset sivuvaikutukset

Osta tämä lääke kätevästi netistä, verkkoapteekissamme, mutta muista mahdolliset sivuvaikutukset. Imuran lääkettä ei kehoiteta nauttimaan samaan aikaan seuraavien lääkkeiden kanssa:

 • merkaptopuriini
 • mykofenolaatti
 • sulfametoksatsoli; trimetopriimi
 • rokotteet
 • allopurinoli
 • aminosalisylaatit, kuten sulfasalatsiini, mesalamiini, balsalatsidi ja olsalatsiini
 • leflunomidi
 • ACE:n estäjiksi kutsutut lääkkeet, kuten benatsepriili, kaptopriili, enalapriili, fosinopriili, kinapriili, lisinopriili, ramipriili ja trandolapriili.
 • varfariini

Listan ensimmäinen eli merkaptopuriini on edellä mainituista ehdoton eli sitä ei tule ottaa tämän lääkkeen kanssa. Muiden kanssa voi joskus olla mahdollista, mutta kehotamme tässäkin tapauksessa konsultoimaan lääkäriä haittavaikutuksista tai yhteisvaikutuksista.

Ota myös huomioon sellainen seikka että tämä luettelo ei mahdollisesti kuvaa kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Siksi sinun tuleekin toimittaa lääkärille tai hoitajallesi lista kaikista käyttämistäsi lääkkeistä, reseptivapaista lääkkeistä tai ravintolisistä. On hyvä kertoa lisäksi, jos tupakoit, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Joillakin edellä mainituila tuotteilla kun voi olla yhteisvaikutuksia lääkkeesi kanssa.

Imuran lääkkeen hinta on edullisempi kuin kivijalka-apteekissa

Imuran on rinnakkaisvalmiste, ja se on ns. atsatiopriini -lääke. Hinta on halvempi, koska Imurania voidaan valmistaa alkuperäisen lääkkeen reseptillä, mutta ilman kalliita kustannuksia kehittämistyöstä.

Siksi siis nettiapteekissamme hinta on edullisempi kuin Suomen kivijalka-apteekeissa. Se ei välttämättä ole kuitenkaan edes se suurin hyöty. Osta lääke netistä – miksi? Siksi, koska tällöin voit tilata sen kotoasi asti, eikä sinun tarvitse liikkua fyysiseen apteekkiin, joka voi Suomen jossain kolkissa sijaita hyvinkin kaukana (esimerkiksi Lapissa). Reseptivapaa lääke on myös helppo tilata, mutta edelleen: kysy lääkäriltäsi aina neuvoa ennen kuin ostat lääkkeen. Tätä neuvoa ei voi korostaa liikaa, varsinkaan Imuran lääkkeen kohdalla, jonka vaikutukset voivat olla moninaisia. Osta lääke, kun olet varmistunut sen sopivuudesta sinulle.

Imuran – saako sitä Suomessa

Imuran on hyvin tunnettu atsatiopriini -lääke myös Suomen maaperällä, mutta voi tulla tilanne vastaan, jossa lääkkeen tilaaminen on järkevämpää online apteekista. Osta lääke siis kauttamme netistä. Voit käyttää halutessasi tietokonetta ja selainta ostoksiin, tai sitten mobiililaitteesi eli puhelimen tai tabletin selainta ostamiseen.

Molemmissa tapauksissa ostaminen ja maksaminen on kätevää. Tarkista tukemamme maksutavat verkkosivuiltamme ja käytä niitä. Toimitus on kauttamme verrattain nopeaa mutta kannattaa muistaa että viikonloppuisin toimitukset eivät lähde eteenpäin, vaan vain arkipäivinä. Toimituksessa kannattaa ottaa myös huomioon se, että eri kuljetusyrityksillä voi olla erilaiset toimitusajat, riippuen vaikkapa haasteista, jotka voivat johtua maailmantilanteesta.

Toimitus lähetetään joko kotiisi suoraan tai todennäköisimmin lähimpään postitoimistoon tai noutopisteeseen, josta voit kätevästi noutaa tilauksesi. Toimituskuluineenkin lääke on apteekissamme edullinen, joten todennäköisesti säästät kokonaishinnassakin verrattuna siihen, että hakisit lääkkeet fyysisestä apteekista.

Jos haluat olla selvillä mahdollisesta toimitusajasta ja toimituskuluista, ota reilusti yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään tilausprosessissa, mutta valitettavasti emme voi tarjota lääketieteellisiä neuvoja – ne jätämme mielellämme omalle lääkärillesi, jota tulee aina konsultoida lääkehankinnoistasi.

Imuran lääkettä saa siis tilattua Suomesta käsin, kätevästi kotoasi, jonka jälkeen voit odotella rauhassa tilauksen saapumista toivomaasi osoitteeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *