Lioresal

Baclofen

lioresalGeneerinen Lioresal on lääke, joka tunnetaan myös nimellä Baclofen. Se on tarkoitettu kouristusten lievittämiseen ja sitä käytetäänkin MS-taudin sekä selkäydinvammojen hoitamiseen. Baclofen tabletit ovat saatavilla kätevästi netin apteekeista ja voit ostaa niitä ilman reseptiä. Löydä sivuiltamme paras apteekki, joissa voidaan ostaa ko. lääke ja joissa halpa hinta on yksi eduista. Muita ovat nopea toimitus joko kotiosoitteeseesi tai postin noutopisteeseen. Näin ei tarvitse myöskään liikkua fyysiseen apteekkiin Suomessa.

Vaikka resepti ei ole tarvittava verkkoapteekissa, on aina suositeltavaa kontaktoida lääkäriä ennen Geneerinen Lioresal -lääkkeen nauttimista.

10mg × 30 tabletti
€ 37.64
€ 1.25
10mg × 60 tabletti
€ 56.48
€ 0.94
10mg × 90 tabletti
€ 70.61
€ 0.78
10mg × 120 tabletti
€ 86.49
€ 0.72
10mg × 180 tabletti
€ 122.35
€ 0.68
10mg × 360 tabletti
€ 229.91
€ 0.64
Ilmainen toimitus lentorahtina
25mg × 30 tabletti
€ 94.21
€ 3.14
25mg × 60 tabletti
€ 179.00
€ 2.98
Ilmainen toimitus lentorahtina
25mg × 90 tabletti
€ 254.37
€ 2.83
Ilmainen toimitus lentorahtina
25mg × 120 tabletti
€ 320.31
€ 2.67
Ilmainen toimitus lentorahtina
Ilmainen toimitus lentorahtina

Tabletit nautitaan veden kanssa

Geneerinen Lioresal nautitaan vesilasillisen kanssa. Ohjeita tulee noudattaa ja ne löytyvät lääkepakkauksen sisältä. On kuitenkin aina suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa etukäteen, ennen kuin nautit tätä lääkettä. Lääkärille tai terveydenhoitajalle tulee myös mainita mahdollisista sairauksista, joita sinulla saattaa olla. Näitä ovat esimerkiksi:

  • munuaissairaus
  • aivohalvaus
  • diabetes.

Muita kertomisen arvoisia asioita terveydentilastasi ovat esimerkiksi, jos sinulla on kohtauksia, allergisia reaktioita Geneerisen Lioresalin vaikuttavalle lääkeaineelle baklofeenille tai muille lääkkeille. On järkevää mainita myös muista allergioista joita tulee elintarvikkeista tai muista aineista.

Jos potilas on raskaana tai epäilee olevansa raskaana, tulee tästä mainita, ennen kuin ostaa lääkkeen. Samoin jos olet raskaana ja imetät samaan aikaan.  Lääkkeen vaikuttava aine vaikuttaa usein verensokerin tasoihin. Joskus lääke voi vaikuttaa uneliaisuuteen tai aiheuttaa huimauskohtauksia. Siksi ei tulekaan ajaa autolla jos et tiedä kuinka lääke vaikuttaa sinuun.

Geneerinen Lioresal ohjeiden mukaan

Geneerinen Lioresal (Baclofen) -tabletit tulee nauttia ohjeiden mukaan eikä niiden käytön lopettamista kannata tehdä jos olet aloittanut kuurin. Lopettaminen voi saada aikaan vakavia oireita. Jyrkkä lopettaminen on haitallista siksi, että tätä lääkettä nauttivien tulee pienentää annosta, ennen kuin se voidaan kokonaan lopettaa. Myös tämän vuoksi on järkevää jutella lääkärin kanssa, ennen kuin ostaa verkkoapteekista tabletteja.

Osta Geneerinen Lioresal ilman reseptiä

Tätäkin lääkettä on mahdollisuus saada ja ostaa ilman reseptiä. Moni verkossa toimiva apteekki lähettää lääkkeen pakkauksessa, josta ei saa selville sen sisältöä. Toimitus on nopeaa ja mikä parasta, hinta on halpa verrattuna Suomessa toimiviin kivijalka-apteekkeihin. Tutustu apteekkien maksutapoihin tarkemmin, mutta ainakin normaalit luottokortit ovat yleensä tuettuja.

Lähetyksen toimitetaan joko omaan postilaatikkoosi tai riippuen toimituksen koosta, postin tai muun toimittajan noutopisteeseen, josta voit sen kätevästi noutaa.

Mitä tulee ottaa huomioon

Ennen kuin ostat lääkkeen verkkoapteekista, tulee sinun em. sairauksien ohella olla tietoinen mahdollisista sivuvaikutuksista sekä siitä, mitkä aineet voivat heikentää lääkkeen tehoa. Niitä voivat olla esimerkiksi alkoholi, antihistamiinit, masennuslääkkeet, kipulääkkeet ja monet muut. On järkevää kertoa lääkärille myös jos poltat, käytät muita reseptilääkkeitä tai huumeita. Vaikka lääkkeen tilaamiseen resepti ei ole välttämätön, kerrothan aikomuksestasi ottaa lääkettä lääkärillesi.

Jos lääkkeen käytöstä aiheutuu seuraavia sivuvaikutuksia, kerro siitä heti terveysalan ammattilaiselle:  allergiset reaktiot, ihottuma, turvotus, rintakipu ja aistiharhat. Joskus voi olla mahdollista, että Geneerinen Lioresal -lääkkeestä aiheutuu sen nauttijalle sekavuutta, vaikeuksia unen saamiseen, päänsärkyä ja pahoinvointia. Nämä eivät välttämättä anna aihetta huoleen, mutta niistä voi olla hyvä kertoa lääkärille. Parempi aina katsoa kuin katua.

Geneerinen Lioresal on halpa

Geneerinen Lioresal tabletit ovat halpoja verrattuna alkuperäiseen lääkkeeseen ja alhainen hinta saattaa herättää sellaisia kysymyksiä, kuten: “onko niiden teho yhtä hyvä” ja “ovatko ne huijausta.”

Näihin voi vastata helposti, että teho on näissä aivan samanlainen kuin alkuperäisissä lääkkeissä vaikka hinta onkin halpa. Geneeriset lääkkeet ovat ylipäätään halpoja siksi, että niiden valmistajien ei tarvitse enää käyttää rahaa kalliiseen kehitystyöhön, sillä se on jo kertaalleen hoidettu. Näin valmistajat voivat pitää hinnan alhaisena ja moni apteekki voi myydä sitä niin, että hinta pysyy kohtuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *