Hydroxychloroquine

Osta Hydroxychloroquine lääkettä malarialääkkeeksi – tilaa meiltä

hydroxychloroquineHydroxychloroquine -lääkettä käytetään malarian hoitoon tai ehkäisyyn. Malaria on tunnettu, hyttysen pureman kautta elimistöön joutuvien loisten aiheuttama sairaus. Malaria on yleinen varsinkin Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Etelä-Aasiassa, joten sinne matkustaessa tämän lääkkeen hankkiminen voi tulla ajankohtaiseksi.

Hydroksiklorokiinia käytetään joskus myös nivelreuman oireiden hoitoon sekä sitä voidaan käyttää myös muihin kuin tällä sivulla mainittuihin tarkoituksiin. Tämän lääkkeen lisäksi ei tule unohtaa kunnon suojavaatetusta, tehokkaita hyönteiskarkotteita ja asianmukaista hyttysverkkoa sänkysi ympärillä. Näin voi ehkäistä entisestään malariaa ja niitä aiheuttavia hyttysenpistoja.

Ota Hydroxychloroquine -lääkettä siten kuin lääkäri tai terveysalan ammattilainen on sitä määrännyt. Suuremmat ja pienemmät annokset eivät ole suositeltavia. Muista myös noudatta lääkemääräyksen etiketissä olevia ohjeita.

200mg × 10 tabletti
€ 0.00
€ 0.00
200mg × 20 tabletti
€ 0.00
€ 0.00
200mg × 30 tabletti
€ 42.05
€ 1.40
200mg × 60 tabletti
€ 70.11
€ 1.17
200mg × 90 tabletti
€ 84.14
€ 0.93
400mg × 10 tabletti
€ 0.00
€ 0.00
400mg × 20 tabletti
€ 0.00
€ 0.00
400mg × 30 tabletti
€ 46.72
€ 1.56
400mg × 60 tabletti
€ 78.53
€ 1.31
400mg × 90 tabletti
€ 100.98
€ 1.12
400mg × 180 tabletti
€ 168.33
€ 0.94
Ilmainen toimitus lentorahtina

Ota Hydroxychloroquine -lääke aterian yhteydessä tai maitolasillisen kanssa. Voi myös olla että lääkäri voi määrätä eri tavalla – tottele tällöin lääkärin ohjeita. Hydroxychloroquine -lääke

voidaan ottaa joskus vain yhden kerran viikossa. Tässä tapauksessa kannattaa valita yksi tietty viikonpäivä tälle lääkkeen ottamiselle.

Malarian ehkäisyyn tulee lääkkeen ottaminen ajoittaa 2 viikkoa etukäteen, ennen kuin matkustaa malaria-alueelle. Lääkkeen ottamista jatketaan säännöllisesti oleskelun aikana sekä vähintään 8 viikon ajan alueelta poistumisen jälkeen. Ota lääkettä määrätyn ajan, sillä oireet voivat parantua, vaikka infektio vielä jyllää kehossasi.

Apteekistamme tilattuna huomaat, että saman lääkkeen hinta on paljon halvempi kuin jos ostaisit sen Suomesta kivijalka-apteekista. Tämä myös silloin, vaikka mukana olisivat postikulut. Osta siis lääke kohtuullisen nopealla toimituksella. vaikka hinta on halpa.

Hanki Hydroxychloroquine – online apteekki tarjoaa edullisemman hinnan

Osta tämä netistä löytämästästi apteekistamme. Muistuta itsellesi näitä asioita: lääke on vain sinun käyttöösi, eikä sitä tule antaa muille ihmisille. Jos unohdat ottaa sovitun annoksen, ota se niin pian kuin mahdollista. Tupla-annoksen ottamista ei suositella, joten jos seuraavan annoksen aika on pian, ota vain se annos.

Jos taas käy niin huonosti, että altistut malarialle tai jos saat siihen viittaavia oireita matkasi aikana, ota mahdollisimman pian yhteyttä lääkäriin.

Hydroxychloroquine on järkevää tilata etukäteen ja aloittaa sen käyttäminen ennakkoon, jolloin se ehkäisee malarian saamista. Voit myös ostaa lääkettä kivijalka apteekista, mutta jos se taas ei ole jostain syystä vaihtoehto, on meillä tarjota helppo, hinnaltaan halpa ja kätevä vaihtoehto. Tilaa lääke netistä, eli verkkoapteekistamme. Hinta on meillä edullinen koska kuluja ei mene fyysisen apteekin ylläpitoon – toimimme vain verkossa. Osta siksikin meiltä.

Voinko ostaa Hydroxychloroquine tabletit ilman reseptiä?

Hydroxychloroquine lääke on mahdollista tilata verkkoapteekista, jolloin resepti ei ole tarpeellinen. Voit tilata kätevästi apteekistamme lääkkeet ilman reseptin lähettämistä asiakaspalveluun. Tästä huolimatta on lääkkeen ottamisesta (tai sen aikomisesta) on aina kerrottava lääkärillesi etukäteen. Sinulla on vastuu tässä.

Terveydenhuollon ammattilaisten pitäisi tietää, jos olet raskaana ja imetät, ja aiot ottaa tätä lääkettä tai jos aiot matkustaa alueelle, jossa malariaa esiintyy paljon. Ei ole nimittäin tarkkaa tietoa, vahingoittaako lääke sikiötä. Ei myöskään tiedetä, kulkeutuuko lääke rintamaitoon ja voiko siitä olla haittavaikutuksia lapselle, jota imetetään rintamaidolla.

Älä käytä hydroksiklorokiinia kertomatta lääkärille, jos imetät vauvaa. Malaria voi aiheuttaa korkealla todennäköisyydellä kuoleman raskaana olevalle naiselle. Hydroxychloroquine lääkettä ei pidä käyttää pitkäaikaiseen hoitoon lapsilla.

Älä myöskään käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen sille tai jos sinulla on aiemmin ollut malarialääkkeen aiheuttamia näkömuutoksia tai verkkokalvon vaurioita.

Kun haluat tietää onko tämä lääke on sinulle turvallinen, kerro terveydenhuollon ammattilaiselle jos sinulla esiintyy jotain näistä:

 • psoriasis
 • maksasairaus
 • alkoholismi
 • porfyria
 • glukoosi-6-fosfaattidehydrogenaasin (G-6-PD) puutos.

Älä osta tätä lääkettä ennen kuin olet keskustellut terveydenhuollon ammattilaisen kanssa  edellä mainituista asioista.

Huomioon otettavaa, vaikka Hydroxychloroquine -lääkkeen hinta on edullinen

On monia asioita, joita tulee ottaa huomioon, ennen kuin otat Hydroxychloroquine lääkettä.

 • Lääkkeen tärkein ainesosa hydroksiklorokiini voi vahingoittaa maksaa. Tämä vaikutus voimistuu, jos samaan aikaan käytät muitakin maksalle haitallisia lääkkeitä.
 • Joskus pitkään tai suurina annoksina tätä lääkettä ottaneet ovat saaneet silmän verkkokalvoon pysyviä vaurioita. Jos näin käy, lopeta lääkkeen käyttö ja soita lääkärillesi – jos epäiletkään näin käyneen

Kun olet huolehtinut näistä seikoista, osta lääke apteekistamme netistä kätevästi.

Hydroxychloroquine lääke netistä  – ota haittavaikutukset huomioon

Kuten monet muutkin lääkkeet, voi tälläkin lääkkeellä olla haittavaikutuksia. Jotkut niistä voivat olla vakavampia kuin toiset. Ensiapuun tulee hakeutua, jos sinulla on joitakin mahdollisen allergisen reaktion merkeistä. Niitä ovat esimerkiksi nokkosihottuma, hengitysvaikeudet sekä kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Nämä ovat eräitä mahdollisia tämän lääkkeen aiheuttamia haittavaikutuksia.

Lääkärille tulee myös soittaa jos sinulla ilmenee seuraavia asioita:

 • lihasheikkous sekä nykiminen tai hallitsemattomat liikkeet
 • kouristuskohtaukset
 • kalpea iho sekä helposti näkyvät mustelmat tai verenvuodot
 • tasapainon tai koordinaation menetys
 • näön hämärtyminen, valoherkkyys

Kaikki haittavaikutukset eivät välttämättä ole niin vakavia kuten päänsärky, ihottuma tai kutina, laihtuminen, ruokahaluttomuus, korvien soiminen, pyörimisen tunne, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu,  mielialan muutokset, hermostuneisuus tai ärtyneisyys ja jopa hiustenlähtö. Toki jos nämä sinua haittaavat, ole yhteydessä omaan lääkäriisi. Älä osta, jos on mahdollisuuksia haittavaikutuksiin.

Hydroxychloroquine yhteisvaikutukset muiden lääkkeiden kanssa pätevät myös Suomessa

Osta lääke nopealla toimituksella meiltä netistä, mutta muista tämäkin tärkeä neuvo: tämä lääke voi nimittäin aiheuttaa yhteisvaikutuksia, jos sitä otetaan muiden lääkkeiden kanssa yhdessä. Ota tämä huomioon varsinkin jos otat samaan aikaan:

 • verenpainelääkitystä
 • kolesterolia alentavat lääkkeitä
 • syöpälääkkeitä
 • parasetamolia (Tylenol)
 • antibioottia, sienilääkettä, sulfalääkettä tai tuberkuloosilääkettä
 • psykiatristen häiriöiden hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä
 • tulehduskipulääkkeitä kuten Voltaren
 • ehkäisypillereitä tai hormonikorvaushoitoa
 • kihti- tai niveltulehduslääkkeitä
 • HIV/AIDS-lääkkeitä
 • kouristuslääkkeitä

Lue Hydroxychloroquine lääkkeestä usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko Hydroxychloroquine lääkettä käyttää raskaana ollessaan tai imetyksen aikana?

 • On hyvä välttää tätä lääkettä näissä tilanteissa, sillä kaikkea ei lääkkeen vaikutuksesta ole saatu vielä selville. Ei esimerkiksi tiedetä, vahingoittaako Hydroxychloroquine sikiötä tai pääseekö lääke rintamaidon kautta imevälle lapselle – sekä mitä vaikutuksia siitä voi lapselle olla.

Miksi lääkkeen hinta on edullisempi teillä?

 • Apteekkimme ei ole niin sanottu kivijalka-apteekki, joten meillä kulut ovat pienempiä. Monet lääkkeet Hydroxychloroquine mukaan lukien ovat myös ns. rinnakkaisvalmisteita. Ne ovat lääkkeitä, jotka on pystytty kehittämään alkuperäisten lääkkeiden resepteillä, sillä niiden patentti on umpeutunut. Näin kehitystyöhön ei tarvitse esimerkiksi näiden lääkefirmojen rahaa laittaa, jolloin tuotteet ovat halvempia. Osta meiltä, ja saat lääkkeen edullisemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *