Chloroquine

Osta Chloroquine lääkettä malarian hoitoon apteekistamme

chloroquineChloroquine -lääkettä (klorokiini) käytetään malariainfektioiden hoitoon tai ehkäisyyn. Sitä käytetään myös amebiasiksen hoitoon. Sen vaikuttava ainesosa on klorokiinifosfaatti. Osta tämä lääke nyt edullisesti meiltä netistä. Tässä myös hieman ohjeita sen ottamiseen.

Ota tämä lääke suun kautta vesilasillisen kanssa. Malarian ehkäisemiseksi ota tätä lääkettä samana päivänä joka viikko alkaen 2 viikkoa ennen endeemiselle (eli paikallisesti jatkuvasti esiintyvälle, jollekin alueelle ominaiselle) alueelle saapumista. Muista myös jatkaa lääkkeen nauttimista 8 viikon ajan lähdön jälkeen. Ota annokset säännöllisin väliajoin mutta älä kuitenkaan ota lääkettä ohjeistettua useammin.

Kun olet vierailemassa sellaisilla alueilla, joilla malaria on yleinen, tulee sinun ryhtyä erilaisiin toimenpiteisiin estääksesi hyttysten pureman. Tällaisia toimenpiteitä voivat olla vaikkapa pääsy huoneeseen, jossa on hyvä ilmastointi ja hyvä suojaus, jotta voit välttää ihmisen ja hyttysen välisen kosketuksen minimiin.

250mg × 30 tabletti
€ 34.24
€ 1.14
250mg × 60 tabletti
€ 62.49
€ 1.04
250mg × 90 tabletti
€ 84.75
€ 0.94
250mg × 120 tabletti
€ 101.02
€ 0.84
250mg × 180 tabletti
€ 133.55
€ 0.74
250mg × 360 tabletti
€ 231.16
€ 0.64
Ilmainen toimitus lentorahtina
500mg × 30 tabletti
€ 41.40
€ 1.38
500mg × 60 tabletti
€ 69.03
€ 1.15
500mg × 90 tabletti
€ 92.05
€ 1.02
500mg × 120 tabletti
€ 110.47
€ 0.92
500mg × 180 tabletti
€ 149.16
€ 0.83
Ilmainen toimitus lentorahtina
Ilmainen toimitus lentorahtina

Toimenpiteenä voi olla myös hyttysverkon alla nukkuminen. Parhaiten toimii pyretriumipohjaista hyönteismyrkkyä sisältävä verkko.  Voit myös suojautua pitkähihaisisiin paitoihin tai puseroihin. Pitkät housut suojaavat myös hyvin jalkoja. Muista myös käyttää sopivan tehokkaita hyttyskarkotteita peittämättömille ihoalueille. Pyretrium on tehokas aine hyttysten tappamiseksi.

Chloroquine online apteekista – hinta on edullisempi meillä

Osta tämä lääke apteekistamme netistä, kunhan muistat seuraavat asiat: tämä lääketuote on vain sinun käyttöösi, eikä sitä tule jakaa muille. Jos unohdat ottaa sovitun annoksen, ota se niin pian kuin mahdollista. Mutta jos seuraavan annoksen aika on lähellä, älä ota tällöin ns. tupla-annosta tai ylimääräistä annosta.

Chloroquine lääke voi tehdä sinut herkemmäksi auringonvalolle joten sinun kannattaa pysyä poissa sen luota. Jos et pysty välttämään auringonvaloa, pukeudu sopivaan vaatetukseen ja käytä aurinkovoidetta. Solariumin käyttöä ei suositella.

Chloroquine lääkettä ei saa jättää lasten ulottuville, sillä heillä yliannostuksen määrä voi ylittyä hyvinkin herkästi. Se tulee säilyttää huoneenlämmössä eli noin 15 – 30 Celsius asteessa. Käyttämättä jäänyt lääke tulee hävittää viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen viemällä se lähimpää apteekkiin.

Jos fyysinen kivijalka apteekki ei ole vaihtoehto sinulle, tilaa netistä lääke verkkoapteekistamme. Hinta on edullisempi (jopa halpa) kuin fyysisissä apteekeissa, sillä olemme pystyneet karsimaan turhat kulut pois ja keskittymään verkkokauppaan. Kysy asiakaspalvelustamme lisää toimituskuluista ja aikatauluista, mutta muista että sinun tulee ottaa omaan lääkäriin tai terveydenhoitajaan yhteyttä muissa lääketieteellisissä asioissa.

Tilaa Chloroquine tabletit ilman reseptiä

Vaikka Chloroquine lääkkeen voit tilata verkossa sijaitsevasta apteekista resepti vapaasti, on aina kerrottava terveydenhuollon ammattilaisille etukäteen, ennen kuin otat tätä lääkettä. Terveysalan ammattilaisen tulee esimerkiksi saada tieto siitä, jos olet raskaana ja imetät. Heidän tulee tietää myös jos yrität tulla raskaaksi, tai jos sinulla on seuraavankaltaisia oireita tai sairauksia. Kun tieto on heidän saatavilla ja saat luvan tilata, osta lääke huokeampaan hintaan apteekistamme.

 • silmäsairaus, näköongelmat
 • kuulo-ongelmat
 • maksasairaus
 • psoriaasi
 • aiemmat kouristuskohtaukset
 • glukoosi-6-fosfaattidehydrogenaasin (G6PD) puutos
 • epätavallinen tai allerginen reaktio klorokiinille, hydroksiklorokiinille, muille lääkkeille, elintarvikkeille, väriaineille tai säilöntäaineille.

Älä osta lääkettä ennen kuin olet keskustellut terveydenhuollon ammattilaisen kanssa näistä asioista.

Ota tämä huomioon, ennen kuin voit ostaa Chloroquine tabletteja

On monia asioita, joita tulee ottaa huomioon, ennen kuin otat Chloroquine lääkettä. Muista esimerkiksi seuraavat asiat:

 • Lääkkeen käyttö saattaa tehdä sinut uneliaaksi tai tehdä pyörryttävän olon. Siksi ei tule ajaa autoa, käyttää koneita tai tehdä muuta, mikä vaatii valppautta, ennen kuin tiedät miten Chloroquine lääke vaikuttaa sinuun. Huimausolotila voi vaikuttaa myös silloin jos nouset seisomaan nopeasti, erityisesti jos olet ikääntynyt.
 • Muista keskustella lastenlääkärin kanssa, jos suunnitelmissa on antaa tätä lääkettä lapselle.
 • Jos luulet ottaneesi yliannostuksen eli liikaa Chloroquine lääkettä, tulee sinun ottaa välittömästi yhteyttä myrkytystietokeskukseen tai sitten hätäkeskukseen.
 • Muista kertoa terveydenhoitohenkilökunnalle, jos oireesi eivät parane muutaman päivän sisällä.
 • Jos taas käytät Chloroquine lääkeainetta pitkään, tulee sinun käydä säännöllisesti tarkastuksissa terveydenhuollossa.
 • Jos näkökyvyssä on muutoksia, tulee hakeutua silmälääkärin tarkistettavaksi.
 • Kuumeen noustessa lääkkeen käytön aikana tai sen oton jälkeen, tulee ottaa yhteys lääkäriin tai terveydenhuoltoon heti
 • Muista välttää antasideja ja kaoliinia sisältäviä tuotteita jotakuinkin 4 tunnin ajan ennen ja jälkeen tämän lääkeannoksen ottamisen.

Kun olet huolehtinut näistä seikoista, osta lääke apteekistamme netistä kätevästi.

Chloroquine lääkkeen turvallinen käyttö – ota haittavaikutukset huomioon

On olemassa haittavaikutuksia, joita voi tulla Chloroquine lääkkeestä ja niistä tulee ilmoittaa pikimmiten terveydenhuoltoon. Näitä haittavaikutuksia ovat esimerkiksi seuraavat: kuulon heikkeneminen tai korvien soiminen, heikotus ja huimaus, kuume tai infektio, lihasheikkous, tunnottomuus ja pistely, allergiset reaktiot (kuten ihottuma, kutina tai nokkosihottuma, kasvojen, huulten tai kielen turvotus), näkökyvyn muutokset, aistiharhat, kouristukset, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, epätavallisen heikko olo tai väsynyt olo.

On myös olemassa haittavaikutuksia, jotka eivät yleensä vaadi lääkärin hoitoa. Kannattaa kuitenkin ilmoittaa lääkärillesi, jos seuraavat vaikutukset jatkuvat tai ovat häiritseviä: päänsärky, ruokahaluttomuus, ripuli, pahoinvointi, oksentelu, vatsakrampit, vartalokarvojen vaalentuminen, ihon ja kynsien sinimusta väri ja hiustenlähtö.

Chloroquine yhteisvaikutukset muiden lääkkeiden kanssa pätevät myös Suomessa

Osta lääke nopealla toimituksella meiltä, mutta ota huomioon myös nämä asiat: Chloroquine lääke voi aiheuttaa yhdessä epätoivottuja vaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Osittainen lista tällaisista lääkkeistä tai lääkeaineista on seuraavanlainen:

 • masennus-, ahdistuneisuus- tai psykoottisiin häiriöihin tarkoitetut lääkkeet
 • arseenitrioksidi
 • lääkkeet sydämen rytmihäiriöihin, rytmihäiriöihin ja rytmihäiriöihin
 • eräät antibiootit, kuten erytromysiini, levofloksasiini ja muut antibiootit
 • klooripromatsiini
 • sisapridi
 • droperidoli
 • metadoni
 • pentamidiini
 • ranolatsiini
 • ampisilliini
 • siklosporiini
 • kaoliini
 • antasidit
 • simetidiini

Ota kuitenkin huomioon se, että tämä luettelo ei välttämättä ole täydellinen. Siksi sinun tuleekin toimittaa terveydenhuoltoon täydellinen oma luettelosi niistä lääkkeistä, valmisteista ja ravintolisistä, joita nautit tällä hetkellä. Muista myös kertoa jos tupakoit, käytät alkoholia tai huumeita. Joillakin näistä voi tulla yhteisvaikutuksia Chloroquine lääkkeen kanssa.

Älä osta tätä lääkettä, jos sinulla on ongelmia em. aineiden kanssa.

Lue Chloroquine lääkkeestä usein kysyttyjä kysymyksiä netistä

Mitkä lääkkeet tai ravinteet voivat tuottaa epätoivottuja vaikutuksia yhdessä klorokiinin kanssa?

 • Antasidit ja kaoliini ovat ainesosia, jotka voivat vähentää klorokiinin imeytymistä. Niiden nauttimisen välillä on oltava väliä vähintään 4 tuntia. Simetidiini voi puolestaan estää klorokiinin hajoamisen ja nostaa sen veripitoisuuksia. Tätä yhdistelmää on vältettävä.

Voiko Chloroquine lääkettä käyttää raskaana ollessaan tai imetyksen aikana?

 • Klorokiini erittyy äidinmaitoon, joten tämä tulee ottaa huomioon.Klorokiinin turvallisuutta raskauden aikana ei ole arvioitu tutkimuksissa. Jos olet raskaana, on parempi että vältä tätä lääkettä – jos se on välttämätöntä, tulee terveydenhuollon ammattilaiselta saada tähän lupa ja ohje.

Miksi lääkkeen hinta on edullisempi teillä?

 • Apteekkimme ei ole kivijalka-apteekki, joten olemme pystyneet painamaan kulut pieneksi. Monet lääkkeet ovat myös ns. rinnakkaisvalmisteita, joiden teho on yhtä hyvä, mutta joiden valmistaminen on halvempaa. Osta meiltä, ja saat lääkkeen edullisemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *