Arcoxia

Mikä on Arcoxia?

arcoxiaArcoxia on lääke, jota käytetään tulehduskipulääkkeenä. Se sisältää vaikuttavana aineena etorikoksibia, joka kuuluu selektiivisten COX-2 -estäjien lääkeryhmään. Arcoxiaa käytetään erilaisten kiputilojen, kuten nivelrikon, nivelrikkoreuman, selkäkipujen ja hammassärkyjen, hoitoon. Lääke vähentää kipua, tulehdusta ja kuumetta. Arcoxiaa on saatavana eri vahvuuksilla jaannostuksilla, ja sen käyttö tulee aina tapahtua lääkärin ohjeiden mukaan.

60mg × 30 tabletti
€ 35.13
€ 1.17
60mg × 60 tabletti
€ 66.78
€ 1.11
60mg × 90 tabletti
€ 95.75
€ 1.06
60mg × 120 tabletti
€ 125.26
€ 1.04
60mg × 180 tabletti
€ 180.58
€ 1.00
Ilmainen toimitus lentorahtina
90mg × 30 tabletti
€ 41.22
€ 1.37
90mg × 60 tabletti
€ 77.97
€ 1.30
90mg × 90 tabletti
€ 109.36
€ 1.22
90mg × 120 tabletti
€ 142.52
€ 1.19
Ilmainen toimitus lentorahtina
Ilmainen toimitus lentorahtina
120mg × 30 tabletti
€ 53.74
€ 1.79
120mg × 60 tabletti
€ 104.98
€ 1.75
120mg × 90 tabletti
€ 152.45
€ 1.69
Ilmainen toimitus lentorahtina
120mg × 120 tabletti
€ 195.38
€ 1.63
Ilmainen toimitus lentorahtina
120mg × 180 tabletti
€ 266.74
€ 1.48
Ilmainen toimitus lentorahtina

Mikä on Arcoxian vaikuttava aine?

Arcoxia sisältää vaikuttavana aineena etorikoksibia, joka kuuluu selektiivisten COX-2 -estäjien lääkeryhmään. Tämä aine auttaa vähentämään kipua, tulehdusta ja kuumetta. Lääkeaine vaikuttaa selektiivisesti COX-2 -entsyymiin, joka on tärkeä tulehdusreaktioiden synnyttäjä, mutta jonka estoon ei liity samanlaisia sivuvaikutuksia kuin perinteisillä tulehduslääkkeillä. Etorikoksibia on reseptilääke, jota tulee käyttää ainoastaan lääkärin ohjeiden mukaan.

Mitkä ovat Arcoxian käyttöaiheet?

Arcoxiaa käytetään erilaisissa kiputiloissa, kuten nivelrikossa, nivelrikkoreumassa, selkäkipuissa ja hammassärkyissä. Se soveltuu myös leikkauksen jälkeiseen kivun hoitoon ja dysmenorrean eli kuukautiskipujen lievittämiseen. Arcoxian käyttö tulee aina tapahtua lääkärin määräämän annostuksen ja hoito-ohjeiden mukaan.

Lääkettä ei tule käyttää, jos potilaalla on yliherkävyys etorikoksibille tai muille selektiivisille COX-2 -estäjille, vakavia munuais- tai maksasairauksia, akuuttia sydäninfarktia tai aivoinfarktia tai verenvuototaipumusta. Arcoxiaa tulee käyttää varoen, jos potilaalla on ollut aikaisemmin vatsahaava tai suolistoverenvuoto, korkea verenpaine, sydänsairaus tai aivohalvaus.

Mitkä ovat Arcoxian mahdolliset haittavaikutukset?

Arcoxian mahdollisia haittavaikutuksia ovat päänsärky, huimaus, väsymys, unettomuus, pahoinvointi, ripuli, vatsakipu, rintakipu, turvotus, ihottuma ja kutina. Joissain tapauksissa Arcoxia saattaa aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten maha- tai suolistoverenvuotoa, allergisia reaktioita, sydän- tai verisuonivaurioita, munuaisten vajaatoimintaa tai maksavaurioita. Potilata tulee aina neuvotella välittömästi lääkärin kanssa, jos haittavaikutuksia ilmenee tai huomataan epätavallisia oireita.

Pitkäaikainen ja suuriannoksinen Arcoxian käyttö voi lisätä riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin, kuten sydäninfarktiin ja aivohalvaukseen. Siksi lääkettä tulee käyttää ainoastaan tarpeen mukaan ja lääkärin ohjeiden mukaan.

Miten Arcoxiaa tulisi ottaa?

Arcoxian ottaminen suositellaan ruoan kanssa, sillä se auttaa vähentämään mahdollisia vatsaoireita. Lääke tulisi ottaa kokonaisena, ilman pureskelua tai murskaamista. Annostus ja käyttöpäivät määräytyvät yksilöllisesti potilaan tarpeen mukaan, ja lääkärin ohjeiden mukaan.

Mikä on Arcoxian suositeltu annostus?

Arcoxian suositeltu annostus määräytyy yksilöllisesti potilaan tarpeen mukaan. Yleensä lääkettä suositellaan käytettävän pienimmällä tehokkaalla annoksella mahdollisimman lyhyen aikaa. Tyypillinen annos nivelrikkokivun hoitoon on 30-60 mg kerran vuorokaudessa.

Mikä on Arcoxian hinta Suomessa?

Jos olet etsimässä Arcoxian hintatietoja Suomessa, saatavilla on useita vaihtoehtoja. Voit ostaa sen ilman reseptiä verkossa. Monet apteekit myyvät Arcoxian tabletteja netin kautta, joka tekee sen hankkimisesta helppoa. Hintavaihtoehdot ovat 60mg x 30 tabletille € 35, 90mg x 30 tabletille € 41 ja 120mg x 180 tabletille € 267. Sinun tarvitsee vain valita sopiva hintavaihtoehto ja tilata verkosta.

Miten ostaa Arcoxia ilman reseptiä verkossa?

Arcoxian ostaminen ilman reseptiä verkossa on mahdollista, mutta sen käyttö tulee aina tapahtua lääkärin ohjeiden mukaan. Voit löytää useita online-apteekkeja, jotka myyvät Arcoxian tabletteja ilman reseptiä.

Mistä ostaa Arcoxia ilman reseptiä verkossa?

Jos etsit Arcoxia-lääkettä ilman reseptiä verkosta Suomessa, olet tullut oikeaan paikkaan. Verkkoapteekkimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa Arcoxia-lääke suoraan verkosta ilman reseptiä. Voit ostaa sen kätevästi netistä, joten sinun ei tarvitse enää käydä fyysisessä apteekissa.

Tarjoamme sinulle parhaan hinnan mahdollisen online-ostokokemuksen aikana. Ostaminen verkosta on helppoa, nopeaa ja turvallista. Voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteen ja alan parhaan palvelun.

Onko turvallista ostaa Arcoxia verkkoapteekista?

On täysin mahdollista ostaa Arcoxiaa verkkoapteekista ilman reseptiä. Verkkoapteekin kautta ostaminen on usein nopea ja kätevä vaihtoehto, sillä voit tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa suoraan netissä. Hintaerosta huolimatta Arcoxiaa myydään verkkoapteekissa usein edullisemmin kuin fyysisissä apteekeissa.

Arcoxiaa voi ostaa turvallisesti eri verkkokaupoista. On tärkeää tutustua huolellisesti kaikkiin tuotteen tietoihin ja varmistaa, että lääke on juuri sinulle sopiva ennen ostopäätöksen tekemistä.

Voinko ottaa Arcoxia muiden lääkkeiden kanssa?

Arcoxian käyttöä muiden lääkkeiden kanssa tulee aina tarkkailla lääkärin kanssa. Tietyt lääkkeet voivat vaikuttaa Arcoxian tehokkuuteen ja/tai aiheuttaa haittavaikutuksia. Esimerkiksi veren hyytymistä estävien lääkkeiden, tulehduskipulääkkeiden tai kortikosteroidien käyttö yhdessä Arcoxian kanssa voi lisätä verenvuodon riskiä.

Arcoxian samanaikainen käyttö verenpainelääkkeiden,sydämen vajaatoimintaa tai munuaissairauksia hoitavien lääkkeiden kanssa on myös syytä tarkistaa lääkärin kanssa. Ennen lääkityksen aloittamista tai annostuksen muutosta on aina tärkeää keskustella lääkärin kanssa kaikista käytössä olevista lääkkeistä sekä niiden mahdollisista yhteisvaikutuksista.

Onko Arcoxia turvallinen pitkäaikaisessa käytössä?

Arcoxiaa tulee käyttää ainoastaan tarpeen mukaan ja lyhyen aikaa. Pitkäaikainen ja suuriannoksinen käyttö voi lisätä riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin, kuten sydäninfarktiin ja aivohalvaukseen. Arcoxian käyttö pitkäaikaisesti ja suurina annoksina voi myös aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten maha- tai suolistoverenvuotoa, allergisia reaktioita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *