Olumiant

Nyt voit ostaa Olumiant – lääkkeen helposti

olumiantOlumiant on lääke, jonka aktiivinen ainesosa on barisitinibi. Tämä lääke estää sellaiset entsyymien toiminnan, jotka aktivoivat tulehdusta kehossa. Lääkettä käytetään kivun, jäykkyyden sekä turvotuksen vähentämiseen nivelreumaa sairastaville ja ennen kaikkea silloin, kun muut hoidot eivät toimi. Olumiant hidastaa osaltaan myös luu- ja nivelvaurioiden etenemistä.

Osta Olumiant tabletit ja monet muut lääketuotteet kätevästi netistä silloin kun sinä haluat. Osta tämä lääke myös silloin, jos haluat hyötyä edullisemmasta hinnasta.

2mg × 28 tabletti
€ 91.60
€ 3.27
2mg × 56 tabletti
€ 130.88
€ 2.34
2mg × 112 tabletti
€ 235.62
€ 2.10
Ilmainen toimitus lentorahtina
2mg × 168 tabletti
€ 314.18
€ 1.87
Ilmainen toimitus lentorahtina
4mg × 28 tabletti
€ 112.18
€ 4.01
4mg × 56 tabletti
€ 183.25
€ 3.27
Ilmainen toimitus lentorahtina
4mg × 112 tabletti
€ 314.18
€ 2.81
Ilmainen toimitus lentorahtina
Ilmainen toimitus lentorahtina

Olumiant ilman reseptiä – ota lääkäriin kuitenkin yhteys ensiksi

Olumiant lääkettä on saatavilla verkkoapteekistamme reseptivapaasti, mutta vaikka resepti ei ole tarpeen, ota yhteys lääkäriisi ennen lääkkeen ottamista. Lääkärisi voi nimittäin tarvittaessa suorittaa estejä varmistaakseen, ettet ole sairaana tuberkuloosista tai muista infektioista.

Muista noudattaa etiketissä tai käyttöohjeissa olevia ohjeita. Lääkkeen käyttö täsmällisesti ohjeiden mukaan on erittäin tärkeää. Olumiant voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Säilytä lääke huoneenlämmössä kosteudelta ja lämmöltä suojattuna.

Tämän lääkkeen hinta ei ole niin korkea verrattuna Suomen normaaleihin apteekki hintoihin, ja toimitukset voivat olla nopeampia kuin Suomen postilla. Sekin on hyvä syy hankkimiseen – osta lääke siis meiltä.

Olumiant apteekistamme kotiovellesi Suomessa nopealla toimituksella

Olumiant lääke on helposti tilattavissa apteekistamme kotiovellesi asti. Toimitamme lääkkeen mahdollisimman nopeasti ja toimitukset lähtevät matkaan arkipäivisin. Lääkepakkaus voi tulla tilauksesta riippuen kotiovelle tai lähimpään noutopisteeseen, eikä pakkauksesta voida huomata, mitä se sisältää. Näin sinulla on huomattavasti parempi yksityisyydensuoja, kuin jos menisit kivijalka-apteekkiin tilaamaan lääkettä. Sinun ei tarvitse myöskään lähteä kotoasi mihinkään, vaan voit tilata lääkkeen vaikkapa kotisohvaltasi matkapuhelimen avulla, kun syötät verkkosivujemme osoitteen selaimeen. Osta vaikka heti!

Vaikka lääkkeen tilaaminen on helppoa, on sinun muistettava nämä seikat, ennen kuin tilaat lääkkeen. Voit tarvita lääkärintarkastuksia lääkkeen käyttöä varten, koska voit saada helpommin vakavia infektioita. Tämän lääkkeen vaikuttava ainesosa voi aiheuttaa esim. vyöruusun viruksen aktivoitumisen. Se voi myös pahentaa vyöruusua.

Jos aiot käyttää tätä lääkettä COVID-19 hoidossa, tulee sinun hakeutua sairaalahoitoon. Lääkärisi kertoo enemmän tästä asiasta – älä tee itse itsellesi hoitopäätöksiä.

Tämän lääkkeen käyttö voi lisätä hengenvaarallisten lääketieteellisten ongelmien riskiä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi vakavat infektiot, repeämät ruoansulatuskanavassa, sydänkohtaus tai aivohalvaus, veritulppa tai jopa syöpä. Tämän vuoksi sinun täytyykin kertoa lääkärille, jos omaat heikon immuunijärjestelmän, diabeteksen, kroonisen keuhkosairauden, infektion (esim. hepatiitti, tuberkuloosi, vyöruusu tai HIV).

Sinun tulee kertoa lääkärillesi myös, jos olet sairastanut divertikuliitin, maha- tai suolistohaavan, syövän tai jos sinulla on ollut sydänongelmia, harrastat tupakointia, tai jos sinulla on aiemmin kohdannut sydänkohtaus, aivohalvaus tai veritulppa. Myös kuume, lihassäryt, yskä, hengitysvaikeudet, ihohaavat ja kivulias virtsaaminen kannattaa mainita lääkärille, jos sinulla on sellaisia ollut aiemmin. Jos joskus olet esimerkiksi matkoilla altistunut tuberkuloosille tai jopa sairastanut sitä, on tästä hyvä kertoa – sekä muutenkin, jos olet matkustellut viime aikoina. Kerro lääkärille myös siitä, jos olet saamassa jonkin rokotteen lähiaikoina.

Jos olet raskaana tai suunnittelet sellaista, on tästä tärkeää mainita terveydenhuollossa.

Älä imetä, jos käytät tätä lääkettä. Terveydenhuoltoon tulee heti olla yhteydessä, jos sinulla tulee kuumetta, yöhikoilua, jatkuvaa väsymystä, laihtumista, vatsakipua, ripulia tai suolistossa olevia muutostiloja, hengitysvaikeuksia, hengityksen vinkumista, voimakasta yskää tai kyhmyjä kaulassa, kainaloissa tai nivusissa.

Siinä vaiheessa tulee hakeutua ensiapuun, jos saat äkillistä hengenahdistusta, kaulaan ja käsiin leviävää kipua rinnasta,  pahoinvointia, voimakasta huimausta, kylmää hikeä, kehon toisen puolen heikkoutta, epäselvää puhetta, kipua, punoitusta tai turvotusta kädessä tai jalassa.

Osta lääke meiltä netistä, mutta ole vastuullinen ja kysy lääkäriltäsi etukäteen, sopiiko tämä lääke sinulle.

Osta Olumiant meiltä, mutta muista nämä ohjeet

Jos unohdat ottaa lääkkeen, ota se mahdollisimman pian, paitsi silloin jos seuraavan annoksen aika on lähellä. Tupla-annokset ovat kiellettyjä.  Jos taas epäilet ottaneesi yliannostuksen, soita hätäkeskukseen tai myrkytystietokeskukseen.

Tätä lääkettä käyttäessäsi vältä vakavasti eläviä rokotteita, jotka voivat normaalitilanteessa auttaa vaikkapa tuhkarokkoon, sikotautiin, vihurirokkoon, rotavirukseen, lavantautiin, keltakuumeeseen, vyöruusuun ja vesirokkoon.

Kun olet kerrannut nämäkin ohjeet, osta tuote netistä meidän online apteekistamme, jossa hinta on edullinen.

Olumiant -haittavaikutukset otettava huomioon, kun tilaat netistä lääkkeen

Tämä lääke voi aiheuttaa haittavaikutuksia, aivan kuin monet muutkin lääkkeet. Sinun tulee lopettaa sen käyttö ja hakeutua ensiapuun allergisia reaktioita kohdatessasi. Näitä voivat olla vaikkapa nokkosihottuma, kasvojen, kielen ja kurkun turvotus sekä hengitysvaikeudet. Pahimpia haittavaikutuksia voivat olla sydänkohtaukset, aivohalvaudet tai veritulpat.

Hakeudu lääkärille heti ja lopeta lääkkeen käyttö, jos sinulle tulee jotain seuraavista:

 • äkillinen hengenahdistus
 • rintakipua tai painetta, varsinkin jos se leviää leukaan, olkapäähän, käsivarsiin tai selkään
 • kehon toisen puolen heikkous
 • epäselvä puhe
 • pahoinvointia, oksentelua, kylmää hikeä
 • pyörrytyksen tunne
 • suun toisen puolen roikkuminen
 • kipu, turvotus tai punoitus kädessä tai jalassa

Ota yhteyttä myös lääkäriin jos saat seuraavia oireita:  kuumetta, vilunväristyksiä, yöhikoilua, jatkuvaa väsymystä, hengityksen vinkumista, hengitysvaikeuksia, voimakasta tai pahenevaa yskää, lisääntynyttä virtsaamisen tarvetta, kipua tai kirvelyä virtsatessa, outoa laihtumista, vyöruusun oireita, maksatulehduksen merkkejä ja niin edelleen. Lue myös tämän sivun aiemmat ohjeet oireiden seuraamiseen.

Muista kertoa lääkärillesi, jos käytät seuraavia lääkeaineita samaan aikaan Olumiant lääkkeen kanssa.

 • metotreksaatti – tätä lääkettä voidaan joskus määrätä Olumiantin tai barisitinibi -pohjaisten lääkkeiden kanssa
 • probenesidi
 • steroidilääkkeet, esim. prednisoni tai deksametasoni
 • NSAID-lääkkeet (non-steroidiset tulehduskipulääkkeet) – aspiriini, ibuprofeeni, indometasiini, meloksikaami, naprokseeni, celecoxib, diklofenaakki,
 • muut nivelreuman hoitoon käytettävät lääkkeet – esim. abatasepti, adalimumabi, anakinra, atsatiopriini

Tämäkään luettelo ei ole täydellinen, kuten eivät muutkaan tällä sivulla olleet luettelot, joten sinun tulee aina olla yhteydessä lääkäriin ennen kuin aiot ottaa Olumiant lääkettä. Myös jotkut vitamiinit ja kasviperäiset lääkkeet voivat aiheuttaa yhteisvaikutuksia Olumiant -lääkkeen kanssa.

Olumiant -lääkkeen hinta on mukavan halpa

Olumiant on geneerinen lääke. Se on siis ns. rinnakkaisvalmiste, joka tarkoittaa sitä että lääkkeen reseptin patentti on mennyt tiettynä ajankohtana umpeen, eikä sen kehittäjällä ole enää yksinoikeutta lääkkeen valmistamiseen. Tällöin muut valmistajat voivat valmistaa heidän kehittämällään reseptillä aivan yhtä tehokasta, laadukasta ja samalla tavalla vaikuttavaa lääkettä. Kun rahaa ei kulu kehitystyöhön, hinta voidaan alentaa.

Voimme myydä Olumiant -lääkettä tästä syystä halvemmalla kuin apteekit Suomessa. Hinnan päälle tulevat vielä toki toimituskulut, mutta niidenkin jälkeen tilaaminen on halvempaa meidän verkkoapteekistamme kuin suomalaisista kivijalka-apteekeista. Osta Olumiant siis meiltä netistä – hyviä syitä on tietenkin lääkkeen laatu, mutta osta myös, jos Suomen apteekkien tuotteissa hinta on usein liian korkea. Muista ottaa aina kuitenkin lääkäriin yhteys ennen kuin otat tätä lääkettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *