Favipiravir

Osta Favipiravir viruslääke apteekistamme

favipiravirFavipiravir on viruslääke. Sen käyttötarkoituksena on lievät tai kohtalaiset SARS-infektiot ja niiden hoito. Sen vaikuttava ainesosa on sama kuin lääkkeen nimi, favipiravir.  Se toimii estämällä infektiota aiheuttavien virusten lisääntymistä. Ennen tämän lääkkeen käyttöä on erittäin suositeltavaa kertoa terveydenhuollon ammattilaisille yksityiskohtainen sairaus- ja lääkityshistoria.

Favipiravir on myös hyväksytty uudentyyppisen influenssan hoitoon Japanissa, mutta ei kuitenkaan kausi-influenssaan. Sitä on myös joissakin maissa käytetty COVID-19 hoidossa. Tutkimuksissa on selvinnyt että vertaillessa favipiraviria ja hydroksiklorokiinia, on ensiksi mainittu tehokkaampi viruskuorman vähentämisessä ja lisäksi favipiravir aiheuttaa vähemmän haittavaikutuksia.

Osta nyt Favipiravir tabletit kätevästi netistä silloin ja missä vain kun sinä haluat. Voit tilata lääkkeen myös älypuhelimellasi, mennessäsi verkkoapteekkimme sivuille. Tämä lääke on järkevämpää tilata meidän kauttamme siksikin, koska hinta on huomattavasti edullisempi kuin kivijalka-apteekissa.

400mg × 30 tabletti
€ 140.26
€ 4.68
400mg × 60 tabletti
€ 224.45
€ 3.74
Ilmainen toimitus lentorahtina
Ilmainen toimitus lentorahtina

Favipiravir lääkkeen voi ostaa helposti – muista kertoa lääkärillesi

Kuten sanottua, tämän Favipiravir lääkkeen voit tilata meiltä netistä helposti – resepti ei ole vaatimuksena myöskään sen tilaamiseen. Tästä huolimatta suosittelemme ehdottomasti ottamaan omaan lääkäriin yhteyttä ennen lääkkeen käyttöä tai jopa ennen tilaamista.

On nimittäin mahdollista, että tämän lääkkeen otettuasi voit sairastua ripuliin sekä saada psykologisia oireita. Jos tällaiset sivuvaikutukset eivät lähde pois tai jos ne vain pahenevat, kerro tästäkin heti lääkärillesi. Raskaana olevien ja imettävien tulee välttää Favipiravirin käyttöä. Myös he, joilla on maksa-tai munuaisongelmia, tulee välttää tämän lääkkeen käyttöä. Jotkut ovat myös allergisia tälle lääkkeelle, joten luonnollisesti heidänkin tulee sitä välttää.

Favipiravirin yleisiä haittavaikutuksia ovat:

  • Ripuli
  • Maksaentsyymien nousu
  • Psykiatriset oireet
  • Kohonneet virtsahappotasot
  • Valkosolujen määrän väheneminen

Kun olet varmistanut lääkäriltäsi mahdollisuuden lääkkeen käyttöön, osta se meiltä.

Favipiravir ilman reseptiä verkkoapteekistamme

Tämän lääkkeen voi tilata reseptivapaasti apteekistamme, mutta tämä ei poista sinun vastuutasi omasta ja mahdollisen lapsesi terveydentilasta. Siksi sinun tuleekin kertoa lääkärille heti, jos vastaat myöntävästi seuraaviin:

  • Epäilet raskautta favipiraviirin käytön aikana – tällöin tulee lopettaa hoito ja otta välittömästi yhteyttä terveydenhuoltoon.
  • Lääkkeen käyttäjällä ilmenee psykoneuroottisia oireita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi epänormaali käyttäytyminen, vihaisuus ja ärtyneisyys, surullisuus. Jos ne tulevat esille tämän lääkkeen ottamisen jälkeen, on otettava yhteyttä lääkäriin.

Jos olet nainen ja hedelmällisessä iässä, ja aiot ottaa Favipiravir lääkettä, tulee sinun tehdä raskaustesti. Negatiivisella testillä saa luvan ottaa Favipiraviria, jos tämä on lääkärisikin puolesta aivan ok. Näitä asioita ei kannata väheksyä, sillä Favipiravir voi vahingoittaa sikiötä.

On myös näyttöä siitä, että tämän lääkkeen käyttö raskauden aikana voi aiheuttaa haittaa lapselle.

Raskauden ja Favipiravirin haittoja voi ehkäistä myös kunnollisella ehkäisyllä. On ehdottoman suositeltavaa käyttää tehokkaita ehkäisymenetelmiä yhdynnässä, hoidon aikana sekä seuraavan viikon aikana hoidon päättymisen jälkeen. Tämä siksi, koska favipiravir voi kulkeutua spermaan ja siemennesteeseen. Miehen käyttäessä tätä lääkettä, olisi parasta välttää yhdyntöjä kumppanin kanssa. Kondomin käyttöä suositellaan vakavasti ja sitä tulee käyttää 7 päivän ajan lääkkeen lopettamisen jälkeen.

Kun olet ottanut nämä asiat kunnolla huomioon, elämä sujuu paljon jouhevammin. Osta siis tämä lääke meiltä heti kun sitä tarvitset.

Favipiravir ei ole tunnettu Suomessa – lue lääkkeen haittavaikutuksista

Favipiravir ei ole vielä kovin tunnettu lääke kotimaassamme, joten siitä kannattaa ottaa mahdollisimman paljon selvää esimerkiksi sivuiltamme, valmistajan sivuilta ja muualta. Kuten monilla muillakin lääkkeillä, myös tällä lääkkeellä on haittavaikutuksia. Ensinnäkin lääkkeen käyttäjän tulee olla varovainen, jos tällä on kihti tai virtsahapon aineenvaihdunnan poikkeavuuksia.

Tässä seuraavaksi ohjeita siitä, milloin tätä lääkettä ei saa käyttää:

  • Jos olet allerginen tämän lääkkeen vaikuttavalle ainesosalle (eli favipiravirille).
  • Jos olet raskaana, epäilet olevasi raskaana tai imetät.
  • Jos sinulla on maksaan tai munuaisiin liittyviä sairauksia tai haasteita.

Yhteisvaikutuksiksi kutsutaan niitä vaikutuksia, jotka voivat tulle Favipiravirin kanssa samaan aikaan käytettävistä muista lääkkeistä. Eräät lääkkeet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen tehoon tai vastaavasti tämä lääke voi heikentää muiden samanaikaisesti otettavien lääkkeiden tehoa.

Myös tämän vuoksi sinun tulee kertoa lääkärille niistä lääkkeistä, lisäravinteista ja muista lääkkeiden kaltaisista valmisteista, joita käytät samaan aikaan Favipiravirin kanssa, tai mahdollisesti tulet käyttämään. Erityisen varovainen tulee olla tuberkuloosi-, diabetes- ja virusinfektiolääkkeiden kanssa. Osta siis tämäkin lääke netistä vastuullisesti.

Miksi Favipiravir hinta on niin halpa?

Osta Favipiravir verkkoapteekistamme nyt, sillä sen hinta on alhainen, johtuen monesta syystä – ensinnäkin myymämme Favipiravir on rinnakkaisvalmiste, joten sen arvo on jo oletusarvoisesti halvempi kuin alkuperäisen lääkkeen. Tämä johtuu siitä, koska lääkkeen reseptin patentti on mennyt umpeen ja muutkin valmistajat voivat tehdä samalla reseptillä yhtä tehokasta lääkettä, mutta niiden ei tarvitse maksaa kehitystyöstä, joka on siis jo kertaalleen tehty.

Toinen syy sille, miksi hinta on pieni apteekissamme, on yksinkertaisesti se, että apteekkimme on ns. online apteekki, eikä meillä ole kivijalka-apteekeille ominaisia kuluja. Siksi voimme toimittaa lääkkeet – Favipiravir mukaan lukien – jopa kotiovellesi asti, ja tällöinkin hinta on toimituskuluineen halvempi kuin jos ostaisit lääkkeen Suomesta, fyysisestä apteekista. Osta näidenkin asioiden vuoksi lääke meiltä.

Tilaa Favipiravir netistä vaikka jo tänään

Tämänkin lääkkeen hintapolitiikka riippuu pakkauskoosta ja luonnollisesti yksittäisen tabletin arvo on sitä halvempi, mitä enemmän kerralla tilaa. Hinnoittelu ja pakkauskoot ovat suunnilleen seuraavanlaisia: 400mg lääkepakkaus sis. 30 tablettia maksaa noin 140 €, jolloin yhden tabletin hinnaksi muodostuu alle viisi euroa. 60 tablettia maksaa noin 230 €. Yhden tabletin hinnaksi jää tällöin alle 4 euroa. Ilmainen toimitus lentorahtina kuuluu mukaan ja säästät yli 55 euroa. Paras säästö eli lähes 130 euroa tulee 90 tabletin pakkauksesta, jossa yhden tabletin hinta on vain kolmisen euroa. Ilmainen toimitus kuuluu mukaan.

Tämän lääkkeen hinnoittelu on huomattavasti alhaisempi verrattuna Suomen hintoihin ja vaikka tilaatkin lääkkeet netistä, voi toimitus olla jopa nopeampaa kuin Suomen sisäisissä postituksissa. Osta tämänkin vuoksi tämäkin lääke meiltä.

Lääke on näppärästi tilattavissa nettiapteekistamme parhaimmillaan kotiovellesi asti. Toimitus tapahtuu mahdollisimman nopeasti arkipäivisin. Huomaa että tuote ei välttämättä mahdu postiluukustasi, jolloin se tulee noutaa usein lähimmästä noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Pakkaus ei kerro ulkopuolisille, mitä tuotteita se sisältää. Yksityisyydensuojasi on näin siis turvattu eikä sinun tarvitse pelätä, kuten kivijalka-apteekissa, jossa muut asiakkaat voivat kuulla sairaushistoriastasi sekä lääkkeistä, joita tarvitset parantuaksesi.

On myös erittäin mukavaa, että kotoa ei tarvitse poistua tilataksesi näitä tuotteita. Verkkokauppamme toimii kätevästi niin tietokoneen kuin mobiililaitteiden selaimilla, joten voit tilata tämänkin tuotteen vaikkapa sohvaltasi tai omasta sängystäsi, jos näin haluat. Osta vaikka jo tänään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *