Temovate

Osta Temovate lääke kutinaan ja punoitukseen

TemovateTemovate (Clobetasol) on niin sanottu kortikosteroidi. Sitä voidaan käyttää iholla  ihosairauksien aiheuttaman kutinan, punoituksen ja jopa turvotuksen hoidossa.

Osta siis Temovate meidän verkkoapteekista, josta tilaus onnistuu edullisilla postikuluilla parhaimmilaan jopa omaan kotiosoitteeseesi, jos lähetys mahtuu postiluukusta tai postilaatikkoon. Hinta ei tule olemaan ongelma, sillä apteekissamme hinnat ovat enemmän kuin kohtuulliset verrattuna Suomen kivijalka-apteekkien hinnoitteluun.

Temovate on tarkoitettu vain ulkoisesti käytettäväksi, ei suun kautta, kyseessä eivät ole siis tabletit. Pesethän kädet ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Levitä sitten ohut kalvo voidetta sille alueelle, jossa on sairautta.   Älä peitä sitä kuitenkaan esimerkiksi sidoksella, paitsi silloin jos lääkäri neuvoo näin tekemään.  Älä myöskään päästä tätä lääkettä kulkeutumaan silmiin. Jos sitä kuitenkin sinne joutuu, huuhtele runsaalla määrällä viileää vesijohtovettä.

0.05% 15g × 1 cream
€ 0.00
€ 0.00
0.05% 15g × 2 creams
€ 0.00
€ 0.00
0.05% 15g × 3 creams
€ 56.08
€ 18.69
0.05% 15g × 4 creams
€ 0.00
€ 0.00
0.05% 15g × 5 creams
€ 0.00
€ 0.00

Osta Temovate lääke netistä apteekistamme vaikka jo tänä iltana, mutta sitouduthan lukemaan tältä sivulta lääkkeen haittavaikutuksista ja muista ominaisuuksista. Osta vastuullisesti sillä me haluamme myydä vastuullisesti. Ota myös yhteyttä lastenlääkäriin tai terveydenhuollon ammattilaiseen, jos aikeissa on antaa tätä voidetta lapsille. Otathan huomioon myös iäkkäät potilaat joilla on todennäköisemmin ikääntymisen vuoksi vaurioitunut iho. Se voi tällöin lisätä odottamattomia haittavaikutuksia. Tätä lääkettä tulisikin käyttää lyhytaikaisesti eikä kovin usein potilailla, jotka ovat iäkkäämpiä.

Kuinka ostaa Temovate lääke netistä?

Lisää lääkevoide Temovate verkkoapteekkimme ostoskoriin. Maksa tämän jälkeen ostoksesi  haluamallasi maksutavalla, joista löytyy lisätietoja verkkosivuiltamme. Tilaus toimitetaan käyttämämme toimittajan puolesta nopeasti Suomeen asti ja lähetys kulkeutuu riippuen lähettifirmasta joko kotiovellesi, lähimpään postiin tai noutopisteeseen. Osta siis voide kätevästi kotoasi esimerkiksi matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Meidän verkossa toimiva apteekki neuvoo sinulle kaikki ostosten vaiheet ja voit aina lisäksi kysyö lisätietoa asiakaspalvelustamme, jos kohtaat haasteita ostamisvaiheessa. Tulet eittämättä huomaamaan että ostaminen verkosta apteekistamme on varsin helppoa sekä edullista verrattuna Suomen kivijalka-apteekkeihin. Osta meiltä kätevästi!

Huomautuksena vielä meidän tulee korostaa sitä, että tämä lääkevoide on tarkoitettu vain sinulle. Älä jaa sitä siis muiden kanssa. Meidän tulee painottaa, että lääkettä saa käyttää enempää kuin on määrätty. Se voi lisätä haittavaikutusten mahdollisuuksia.

Tilaa Temovate lääkettä Suomessa vaikka sohvalta käsin

Tilaa ja osta Temovate Suomesta kotoasi tai missä haluat, jossa olet internet-yhteyden päässä. Netistä tilaaminen voi tapahtua vaikka sohvalta matkapuhelimella, jossa on internetyhteys ja uudehko selain.

Lääkevoide Temovate toimitetaan Suomeen postitse luotettavan kuljetusyrityksen toimesta. Sinun ei siis tarvitse kävellä kivijalka-apteekkiin jonottamaan, joka voi esimerkiksi liikuntavammaiselle tai iäkkäämmälle olla helpotus. Samalla sinun ei tarvitse miettiä esimerkiksi yksityisyydensuojan vaarantumista. Lääkkeen tilaaminen on toki helppoa, mutta ota huomioon se, että sinun itsesi tulee myös huolehtia, että kerrot aikeistasi ottaa tätä lääkettä lääkärille tai terveydenhoitajalle. Osta vastuullisesti!

Temovate hinta on kohtuullinen

Tämän lääkkeen hinta lappu ei siis ole sinulle kovinkaan suuri vaan itse asiassa halpa, koska pystymme myymään apteekistamme halvemmalla kuin Suomen kamaralla fyysiset apteekit. Miksikö näin? Koska toimimme pelkästään online verkkoapteekkina ja myymme netistä tavaraa, ei meillä tarvitse olla myyjiä vaan asiakaspalvelun ohella palkkakuluja menee enemmänkin varastotyöntekijöihin ja logistiikkaan.

Lisäksi lääkkeemme ovat usein rinnakkaislääkkeitä eli geneerisiä, joka tarkoittaa sitä että niiden teho on aivan yhtä vahva kuin alkuperäisissä lääkkeissä, mutta lakien mukaan originaalien lääkkeiden reseptit vapautuvat tiettyjen vuosien jälkeen muiden lääkevalmistajien käyttöön, jotka pystyvät tekemään näitä lääkkeitä huomattavasti kohtuullisemmalla hinnalla myyntiin asti.

Hinnasta huolimatta sinun tulee noudattaa kaikkia säännöksiä ja ohjeita mitä Temovate pakkauksessa lukee ja mitä lääkäri sinulle neuvoo. Säilytyksessä tulee ottaa huomioon että se tulee säilyttää lasten ulottumattomissa. Lisäksi säilytyksen tulee tapahtua huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) asteessa. Säilytä se myös poissa lämmöltä ja/tai suoralta valolta. Älä pakasta tätä lääkettä, sillä se ei kestä sitä ja sen teho ja vaikutus voi muuttua tai heiketä. Heitä myös käyttämätön lääke vastuullisesti pois Suomen lääkkeidenhävitysohjeiden mukaan viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen. Usein voit viedä vanhat lääkkeet suoraan apteekkiin hävitettäväksi.

Kysy neuvoa lääkäriltä – Temovate postitse kuitenkin ilman reseptiä

Temovate lääke on siis tilattavissa reseptivapaasti ja hinta on edullinen. Se ei tarkoita kuitenkaan, ettei sinun tarvitse kysyä neuvoa. Sinun tulee aina kysyä lääkäriltä tai terveydenhoitajalta, ennen kuin kokeilet tai edes tilaat tätä lääkettä itsellesi. Siitä voi joskus ilmetä sivuvaikutuksia.

Jotta pystyt ennakoimaan tällaisia, muista ettet käytä kosmetiikkaa tai muita ihonhoitotuotteita Temovate -lääkkeellä hoidetulla alueella. Anna lääkärillesi luettelo kaikista käyttämistäsi lääkkeistä, rohdoksista, reseptivapaista lääkkeistä (lääkkeistä joihin resepti ei ole vaadittu) tai ravintolisistä. Kerro lääkärille myös, jos tupakoit, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Joillakin tuotteilla voi olla yhteisvaikutuksia lääkkeesi kanssa.

Seuraavista haittavaikutuksista tulee ilmoittaa lääkärille heti kun voit:

 • allergiset reaktiot, ml. ihottuma, kutina tai nokkosihottuma, kasvojen, huulten tai kielen turvotus.
 • kivuliaat, punaiset, mätäiset rakkulat iholla
 • näkökyvyn muutokset
 • ihosairauden paranemisen puute
 • ihon oheneminen – tähän voi liittyä myös mustelmia.

Haittavaikutukset, jotka eivät yleensä vaadi lääkärin hoitoa ovat:

 • kirvely, ihon ärsytys
 • ihon punoitus tai hilseily

Lääkärille kannattaa myös kertoa, jos sinulla on jotain seuraavista:

 • mikä tahansa aktiivinen infektio, mukaan lukien tuhkarokko, tuberkuloosi, herpes tai vesirokko
 • ihon kuluminen tai oheneminen
 • verenkiertohäiriöt tai verisuonisairaus
 • palaneita tai vaurioituneita ihoalueita
 • epätavallinen tai allerginen reaktio klobetatsolille, kortikosteroideille, muille lääkkeille

Myös jos olet raskaana tai yritä tulla raskaaksi, tai jos imetät, on kerrottava tästä Temovate lääkkeen käyttöaikomuksesta lääkärille etukäteen.

Muista myös seuraava ohjenuora: kerro lääkärillesi tai terveydenalan ammattilaiselle, jos oireesi eivät parane 2 viikon kuluessa. Tai myös silloin jos sinulle kehittyy ihoärsytystä lääkkeen vaikutuksesta.

Kerro lääkärille silloinkin, jos olet altistunut jonkun tuhkarokkoa tai vesirokkoa sairastavan läheisyydessä, tai sitten jos sinulle kehittyy esimerkiksi haavaumia tai rakkuloita, jotka eivät parane kunnolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *