Azelex

Aika ostaa Azelex

azelexOsta Azelex voidetta vaikka tänään. Kyseessä on voide eikä tabletit (ts. azelaiinihappo 20% -voide), jota voidaan käyttää iholle lievän tai keskivaikean aknen hoitoon.

Azelex on nyt saatavilla reseptivapaasti, joten osta se verkkoapteekeista sivujemme kautta – hinta on halpa netistä tilattuna. Verkossa toimiva apteekki lähettää tuotteet nopeasti ja huomaamattomasti kätevästi kotiisi tai noutopisteeseen.

Tämä voide vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää iholla. Lisäksi se auttaa pitämään ihohuokoset avoimina ja tukkeutumattomina. Tämä taas auttaa vähentämään  aknenäppylöiden määrää. Azelaiinihappo 20% kuuluu nk. dikarboksyylihapoiksi kutsuttuun lääkeryhmään.

Sen aktiivinen ainesosa on siis azelaiinihappo ja jokaisessa grammassa on 0,2 grammaa eli 20 % azelaiinihappoa. Vaikuttamattomat aineosat voiteessa ovat  glyseryylistearaatti, setearyylioktanoaatti, glyseriini ja setearyylialkoholi sekä setyylipalmitaatti, kookoglyseridi, PEG-5 glyseryylistearaatti, propyleeniglykoli ja puhdistettu vesi. Säilöntäaineena on käytetty bentsoehappoa.

20% 15g × 1 cream
€ 18.71
€ 18.71
20% 15g × 2 creams
€ 70.11
€ 35.05
20% 15g × 3 creams
€ 50.51
€ 16.84
20% 15g × 4 creams
€ 102.85
€ 25.71
20% 15g × 5 creams
€ 74.83
€ 14.97

Azelex – tilaus ilman reseptiä

Vaikka reseptiä ei vaaditakaan Azelex -lääkkeen tilaamiseen netistä, on hyvin suositeltavaa ottaa yhteyttä terveysalan ammattilaiseen tai lastenlääkäriin, ennen kuin annat voidetta  lapsille.

Ennen tilaamista tai viimeistään ennen käyttämistä, ota kuitenkin selville voiko sinulla olla jotain näistä:

  • herpes tai huuliherpes
  • epätavallinen tai allerginen reaktio propyleeniglykolia, atselaiinihappoa, muita lääkkeitä, elintarvikkeita, väriaineita tai säilöntäaineita kohtaan

Myös se on tärkeää tietää oletko raskaana, imetätkö tai onko tarkoitus tulla raskaaksi.

Jos olet jo aiemmin käynyt iholääkärillä hoidattamassa ihoasi, voi olla hyvä kysyä mielipidettä joka tapauksessa etukäteen. Azelaiinihappo 20 % on käytetty muissakin lääkkeissä ja voiteissa, joten lääkärilläsi voi olla kokemusta ja tietoa, ja hän osaa suositella ihollesi juuri sopivia ainesosia sisältäviä voiteita.

Kuinka käyttää netistä tilattua Azelex voidetta

Azelex on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Sitä ei tule siis ottaa suun kautta. Pese kädet ennen ja jälkeen voiteen käyttämisen. Varmista, että ihosi on mahdollisimman puhdas ja kuiva. Voit myös käyttää pieniä määriä vesipohjaisia kosmetiikkatuotteita tämän voiteen käytön lomassa. Muista kuitenkin, että käytät kosmetiikkaa vasta sen jälkeen, kun voide on kuivunut.

Muista levittää voidetta vain sen verran, että se peittää hoidettavan alueen. Pidä voide poissa silmistä, suusta ja muista herkän ihon alueista. Jos voidetta kuitenkin menee edellä mainituille alueille, tulee ko. alue huuhdeltava reilulla vedellä.

Jos pesemisen jälkeenkin silmiä ärsyttää tai kirvelee, ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon ammattilaiseen. Sidettä, kääreitä tai sidosta ei tule käyttää iholla, jossa voidetta sijaitsee. Jos käytät muita paikallisesti käytettäviä lääkkeitä, käytä niitä eri vuorokaudenaikoina.

Jos luulet käyttäneesi liikaa tätä voidetta, ota heti yhteys myrkytystietokeskukseen tai hätäkeskukseen, ja kerro tuntemuksesi ja oireesi mahdollisimman selkeästi.

Käytä Azelex voide lasten ulottumattomissa, eli esimerkiksi korkealla kaapeissa ja / tai lukkojen takana. Myös lämpötilalla on vaikutuksensa säilyvyyteen, joten säilytä Azelex huoneenlämmössä 15-30 C asteessa. Älä pakasta kuitenkaan Azelex voidetta, sillä se voi mennä käyttökelvottomaksi pakkasessa.

Osta Azelex – ota huomioon vaikutukset

Osta tämä voide kätevästi verkkoapteekistamme, mutta muista mahdolliset sivuvaikutukset. Yhteisvaikutuksia Azelex voiteen ja muiden lääkeaineiden kanssa ei ole tiedossa, mutta

haittavaikutuksia voi siitä siltikin tulla. Niitä ovat esimerkiksi allergiset reaktiot, kuten ihottuma, kutina tai nokkosihottuma tai kasvojen, huulten tai kielen turvotus. Muita oireita voivat olla esimerkiksi hoidettujen alueiden vaalentuminen. voimakas kirvely, kutina tai turvotus hoidetuilla alueilla.

Jos taas sinulle tulee joitain seuraavista vaikutuksista, jotka eivät ole kovin ärsyttäviä:

  • ihon punoitus
  • ihon kuoriutuminen
  • kuiva iho
  • lievä kirvely, kutina tai pistely

ei niistä tarvitse välttämättä ottaa yhteyttä lääkäriin, paitsi silloin kun ne todella ovat haittaavia.

Ota kuitenkin yhteyttä lääkäriin tai terveydenhoitohenkilökuntaan, jos ihosairautesi pahenee kuukauden sisällä. Kerro terveysalan ammattilaiselle, jos lääke aiheuttaa merkittävästi ihon punoitusta, kuivumista tai hilseilyä.

Vältä syömästä tai juomasta ruokia tai juomia, jotka voivat pahentaa punoitusta ja punastumista. Esimerkkejä ovat mausteiset ruoat, alkoholi, kuuma kahvi tai kuuma tee. Nämä eivät välttämättä ole kaikkia sellaisia juomia tai ruokia, jotka voivat punoitusta ja punastumista aiheuttaa, joten voi olla että huomaat itse jonkin toisen ruoka-aineen aiheuttavan yhteisvaikutuksena tällaista. Kerro tästä tarvittaessa lääkärille ja kysy, onko voiteen käyttäminen edelleen mahdollista vai pitääkö sinun tarvittaessa lopettaa sen käyttäminen.

Azelex ja edullinen hinta – mikä on hinnan salaisuus?

Azelex on ns. geneerinen rinnakkaisvalmiste joka on halvempi kuin ns. brändivoiteet. Se on siksi halvempi, koska alkuperäisen lääkkeen patentti on umpeutunut. Edullisempi hinta on yksi eduista, joita saat kun tilaat verkossa operoivasta apteekista voiteita. Hinta ei ole kuitenkaan yksinomaan se juttu, miksi voide kannattaa tilata verkosta.

Osta voide netistä ja näin sinun ei tarvitse liikkua kotoasi kauas, jossa lähin apteekkisi voi sijaita.  Resepti ei ole myöskään pakollinen kun tilaat Azelex voidetta verkkoapteekeista, koska se on saatavilla reseptivapaasti.

Tilaa Azelex Suomessa kotoasi käsin

Osta siis tämä Azelex voide online apteekistamme, vaikkapa kotisohvaltasi käsin matkapuhelimellasi. Verkkokauppamme toimii myös mobiilissa mainiosti, joten voit lisätä siinäkin ostoksia ostoskoriin, maksaa maksuvälineellä jota verkkokauppamme tukee ja odotella rauhassa tuotepaketin postilaatikkoon, -luukkuun tai lähimpään postitoimistoon tulemista. Hinnat ovat todellakin edullisia, eikä postikulutkaan päätä huimaa – ja kaiken lisäksi toimituskin voi olla mukavan nopea. Tarkista kuitenkin toimitusaika ja -kulut verkkopalvelustamme. Voit myös olla suoraan asiakaspalveluun yhteydessä, jos haluat tiedustella lisää tilaamisprosessista. Kun kaikki on selvää, osta voide apteekistamme vaikka jo tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *