Ventolin

Albuterol (salbutamol)

ventolinKaikki tietävät, että hengitystä vaikeuttavat sairaudet ovat henkeä uhkaavia. Ventolin -tabletit on suunniteltu auttamaan niitä, jotka kärsivät ajoittaisista hengitysongelmista. Sitä ei pidä käyttää säännöllisesti kovin pitkään, mutta se on hyvä olla saatavilla tarvittaessa. Ventolin voi pelastaa henkesi, jos kärsit hengitysvaikeuksista keskellä yötä.

Lääke toimii tehokkaasti ja tuottaa toivotun vaikutuksen muutamassa minuutissa. Jos keuhkosi ovat heikot tai sinulla on muita hengitysongelmia, jotka voivat johtua jopa kausittaisesta allergiasta, lääke lisää keuhkojen tilavuutta ja tehostaa kehon luontaisia hengitykseen liittyviä toimintoja.

Hengityselinten ongelmia lievittävät tabletit on saatavilla ilman reseptiä. Voit ostaa niitä, vaikka sinulla ei olisi reseptiä. On parempi ostaa tabletit ja pitää ne jossain saatavilla, jos sinulla on bronkospastinen oireyhtymä. On hyvä kuitenkin muistaa, että se ei hoida itse tautia. Lääke on suunniteltu ainoastaan hoitamaan oireita. Ventolin pystyy tehokkaasti pysäyttämään astmakohtauksen, mutta valitettavasti se ei kuitenkaan auta sinua toipumaan täydellisesti.

Lääkettä tulisi käyttää hätätapauksissa tai jos tiedät että sinulla ei ole mitään vasta-aiheita sen käytölle. Ventolinin käytön kanssa yhteensopimattomia ovat lähinnä sydänvaivat.

2mg × 30 tabletti
€ 30.82
€ 1.03
2mg × 60 tabletti
€ 42.05
€ 0.70
2mg × 90 tabletti
€ 51.40
€ 0.57
2mg × 120 tabletti
€ 65.43
€ 0.55
2mg × 180 tabletti
€ 93.49
€ 0.52
2mg × 360 tabletti
€ 168.33
€ 0.47
Ilmainen toimitus lentorahtina
4mg × 30 tabletti
€ 32.69
€ 1.09
4mg × 60 tabletti
€ 46.72
€ 0.78
4mg × 90 tabletti
€ 60.75
€ 0.68
4mg × 120 tabletti
€ 74.79
€ 0.62
4mg × 180 tabletti
€ 102.85
€ 0.57
Ilmainen toimitus lentorahtina

Mitä sinun tulisi tietää Ventolinin käytöstä?

Ennen lääkkeen ostamista on suositeltavaa tutustua sen ottamisen ohjeisiin. Pääasiallinen vaikuttava ainesosa, joka tuottaa halutun vaikutuksen, on nimeltään salbutamoli. Lääkettä voivat käyttää sekä lapset että aikuiset, mutta sitä ei suositella kaikille, koska se voi aiheuttaa ennustamattomia reaktioita esimerkiksi raskaana olevilla, pienillä lapsilla tai vakavista sydänongelmista kärsivillä henkilöillä. Syynä on se, että Ventolinilla on yksi erikoislaatuinen piirre.

Se voi nimittäin aiheuttaa takykardian. Mikäli otit tabletin ja tunnet itselläsi pitkään kestävän ja epämiellyttävän takykardian, on syytä kiinnittää huomiota tämän sivuvaikutuksen tarkkaan kestoon. Jos jossain vaiheessa olosi muuttuu hyväksi, on täysin mahdollista saada tällainen reaktio sivuvaikutuksena. Jos olet sitä mieltä, että lääkkeellä on negatiivinen vaikutus sydämeesi, kannattaa keskustella asiasta asiantuntijan kanssa, jotta voit varmistua siitä, että voit jatkaa lääkkeen käyttämistä. Ohjeet annostuksen suhteen:

  • Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset: enintään 4 mg kolme kertaa vuorokaudessa.
  • 6-12 -vuotiaat lapset: 2 mg enintään neljä kertaa vuorokaudessa.
  • Enimmäisannos on 32 mg vuorokaudessa.

Yllämainittujen ohjeiden lisäksi on toinenkin ohjeistus, joka eroaa sen suhteen, että tableteilla on pidempi vaikutus. Jos ostit pidemmän vaikutuksen tuottavia Ventolin tabletteja, on mahdollista ottaa enintään 8 mg 12 tunnin välein. Lääke tulee nauttia veden kanssa.

Hanki edullista Ventolinia nopealla toimituksella Suomessa ja hengitä taas vapaasti

Jos ostat lääkkeen verkkoapteekista, saat sen nopeasti. On myös luonnollista, että kaikki Suomessa haluavat säästää lääkeostoksissaan. Tämä on mahdollista, kun ostat Ventolia verkkoapteekista ilman reseptiä paikallisen apteekin sijasta, jossa hinnat ovat monta kertaa korkeammat.

Mikä vaikuttaa hintaan? Ei kannata huolehtia lääkkeen ostamisesta verkosta, koska laadulla ei ole mitään tekemistä edullisen hinnan kanssa. Kun tilaat salbutamol-tabletteja parantaaksesi hengitystäsi, säästät rahaa koska hinta verkossa on aina alhaisempi, koska yrityksen ei tarvitse maksaa useita kustannuksia, joita paikalliset liikkeet joutuvat hintaansa sisällyttämään.

Jos olet käyttänyt lääkettä pitkään eikä sinulla ole ilmennyt vakavia sivuvaikutuksia, on parempi ostaa monta pakettia kerralla, koska astmasta kärsivät ihmiset voivat saada hengityskohtauksia epätavallisina aikoina. Suuret tilaukset ovat muuten halvempia ja ne toimitetaan ilmaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *