Advent DT

Osta Advent DT (Amoxicillin/Clavulanic Acid) netistä

advent dtGeneerinen Advent DT -lääkevalmiste yhdistää kaksi lääkettä, amoksisilliini-antibioottia sekä klavulaanihappoa, joka on puolestaan beetalaktamaasin estäjä. Amoksisilliini estää bakteereja suojaavan päällysteen muodostamista, jonka ansiosta bakteerit eivät selviydy. Klavulaanihappo puolestaan parantaan ensiksimainitun aktiivisuutta kohdatessaan bakteereja.

Advent DT – lääke tehoaa esimerkiksi virtsatieinfektioiden, virtsarakon seinämän infektioiden, iho-ja ihorakenteiden infektioiden hoitoon, mutta myös hengitystien infektioiden sekä akuuttiin välikorvan infektioon, ikenien turvotukseen ja jopa eläinten puremien aiheuttamiin infektioihin. Sen sijaan se ei tehoa vilustumiseen, flunssaan tai muihin virusinfektioihin.

Tabletteja on saatavilla online apteekista (resepti ei pakollinen), nopealla toimituksella ja helposti kotiovelle asti. Hinta on myös edullinen. Osta lääke kätevästi vaikka älypuhelimellasi – apteekki verkossa toimii sujuvasti.

457mg

457mg × 12 dispersible tablet
Hinta: € 66.01
Per pilleri: € 5.50
457mg × 24 dispersible tablet
Hinta: € 110.04
Per pilleri: € 4.58
457mg × 36 dispersible tablet
Hinta: € 132.06
Per pilleri: € 3.67
457mg × 60 dispersible tablet
Hinta: € 192.61
Per pilleri: € 3.21
Ilmainen toimitus lentorahtina
457mg × 90 dispersible tablet
Hinta: € 247.65
Per pilleri: € 2.75
Ilmainen toimitus lentorahtina

Advent DT ilman reseptiä – ota huomioon kuitenkin lääkärin ohjeet

Vaikka Advent DT on reseptilääkkeenä saatavilla Suomestakin, ei verkkoapteekissamme reseptiä tarvita. Osta lääke siis reseptivapaasti! Suosittelemme kuitenkin aina konsultoimaan omaa lääkäriä tai terveysalan ammattilaista, ennen kuin käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voidaan ottaa joko ruoan kanssa tai ilman ruokaa. Suositus kuitenkin on se, että lääke otetaan ruoan kanssa 8 tunnin tai 12 tunnin välein, riippuen määrätystä annoksesta. Kahta annosta ei tule ottaa tunnin aikana. Aikuisille tyypillisesti sopiva annos on 500 mg 12 tunnin välein tai 250 mg 8 tunnin välein.

Lapsille sopiva annos on yleisesti ottaen 45 mg / kg 12 tunnin välein tai 40 mg kiloa kohden 8 tunnin välein. Lapsen painon ja iän mukaan tulee määrittää annoksen koko. Ohjeet löytyvät pakkausselosteesta.  Kysy kuitenkin lastenlääkäriltä neuvoa ennen kuin annat lääkettä lapselle.

Lääkettä ei tulisi käyttää enempää kuin kaksi viikkoa, jos sen tehoa ei ole tarkastettu lääkärin toimesta. Lääkärille tulee myös kertoa, jos lääkkeestä tulee uusia oireita, kuten ihottumaa, vetistä ripulia, kuumetta, hengistysvaikeuksia, vastsakipua, turvotusta ja niin edelleen.

Advent DT – Suomessa apteekit vaativat reseptin

Jos aiot hankkia Advent DT -lääkettä Suomesta kivijalka-apteekeista, varaudu siihen että sinulta pyydetään resepti. Reseptin saat omalta lääkäriltäsi. Vaihtoehtona fyysisille apteekeille ovat verkossa operoivat apteekit, jotka myyvät lääkettä reseptivapaasti. Verkkoapteekista ostaminen on kätevää ja helppoa, sillä voit tilata tuotteita oman kodin lämmöstä ja parhaimmillaan lääkkeet saapuvat kotiovelle asti. Osta lääke milloin tahansa ja missä tahansa, vaikka keskellä yötä.

Advent DT – lääkkeen hinta on halpa netistä tilattuna

Verkkoapteekista tilattuna kuluttaja saa myös muita etuja tilauksen helppouden ohella. Eräitä etuja on myös anonymiteetti, sillä lähetyksestä ei ulkopuoliselle selviä, mitä tuotetta kuluttaja on tilaamassa. Myös hinta on halvempi verkkoapteekissa, kuin mitä se on suomalaisissa kivijalka-apteekeissa eli fyysisissä apteekeissa. Osta lääke siis huomattavan edullisesti verkossa.

Hinnan halpuus johtuu myös siitä, että nämä lääkkeet ovat geneerisiä. Se tarkoittaa sitä, että ne ovat ns. rinnakkaisvalmisteita. Alkuperäisen lääkkeen patentti on umpeutunut, jonka jälkeen sen patentti on tullut avoimeksi muille valtuutetuille lääkevalmistajille. Koska näillä valmistajilla ei kulu aikaa erittäin kalliisiin tuotekehittelyyn ja tutkimuksiin, voivat ne myydä tätä lääkettä huomattavasti halvemmalla. Hinnan eroista huolimatta lääkkeen tehossa ei ole eroja. Rinnakkaislääkkeet ovat yhtä tehokkaita kuin alkuperäiset, koska niihin käytetään täysin samoja ainesosia samassa suhteessa. Hinta ei siis kerro mitään laadusta.

Mitä tulee tietää, ennen kuin ostaa ja käyttää Advent DT – lääkettä

Osta tätä lääkettä tarpeen mukaan netistä, mutta ota huomioon mahdolliset oireet. Advent DT voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, mutta niihin voi myös itse vaikuttaa tietyissä tapauksissa. Alkoholin käyttö on kiellettyä tämän lääkkeen kanssa. Tabletteja ei tulisi myöskään murskata ennen niiden nauttimista. Tämän lääkkeen ottamisessa on myös yliannostuksen vaara. Yliannostuksen oireita ovat esimerkiksi:

 • samea virtsa ja vähentynyt virtsaneritys
 • kouristukset
 • munuaisten toiminnan heikkeneminen
 • ripuli
 • munuaistulehdus
 • pahoinvointi
 • oksentelu

Jos luulet, että ottanut yliannostuksen Advent DT -lääkettä, soita välittömästi myrkytystietokeskukseen.

Advent DT -lääke voi sisältää myös ainesosia, joille saatat olla allerginen. Siksi sinun tuleekin kertoa lääkärille terveyshistoriasi mahdollisimman kattavasti. Kerro esimerkiksi seuraavista asioista, jos ne koskettavat sinua:

 • penisilliiniallergia
 • allergia useille allergeeneille
 • allergia kefalosporiineille
 • maksan epänormaali toiminta
 • epänormaali munuaisen toiminta
 • bakteerien aiheuttama paksusuolen tulehdus
 • mononukleoosi
 • lääkeresistenssi

Lisäksi tulee kertoa, jos sinulle on tehty virtsatesti sokeripitoisuuden havaitsemiseksi. Astmasta, heinänuhasta ja nokkosihosta kärsivien kannattaa kertoa myös oireista.

Joskus voidaan havaita hengenvaarallisia allergisia reaktioita penisilliinille ja muille allergeeneille allergisilla potilailla. Lisäksi lääkkeen käyttö voi vaikuttaa veren hyytymisaikaan, veren estrogeenitasoihin sekä maksan toimintaan.

Advent DT – lääkkeen käyttö voi aiheuttaa myös uneliaisuutta, joten käyttäjän tulee olla varovainen esimerkiksi ajaessaan autolla.

Advent DT – tablettia saa käyttää raskaana ollessaan ja imetyksen aikana vain tarvittaessa, joten tässäkin tapauksessa tulee ottaa lääkärin yhteyttä ennen lääkkeen nauttimista. Lääke saattaa kulkeutua rintamaitoon, jolloin se voi aiheuttaa ripulia ja sieni-infektioita lapsella.

Älä osta tätä lääkettä netistä, jos on vaara saada vakavia oireita. Osta Advent DT -lääkettä vain silloin, kun olet varma että voit käyttää sitä turvallisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *