Augmentin

Osta netistä Amoxicillin, Clavulanate halvemmalla hinnalla

augmentinRinnakkaisvalmiste Augmentin sisältää amoksisiliiniä ja klavulaanihappoa, joista jälkimmäinen on penisilliiniantibiootti. Tämä antibiootti pysäyttää ja jopa tuhoaa bakteerien kasvun. Augmentin lääkettä käytetään esimerkiksi infektioiden hoidossa, mutta kannattaa muistaa että muihin virusinfektioihin kuten flunssaan se ei tehoa.

Koska puhe on geneerisestä lääkkeestä, on paikallaan kertoa näin alkuun mitä se tarkoittaa. Kyse on siis rinnakkaislääkkeestä, jossa ainoat erot alkuperäisiin lääkkeisiin on nimessä, muodossa, hinnassa ja värissä. Alkuperäisen valmistajan patentti on tullut tiensä päähän, joten muut lääkevalmistajat voivat tehdä samankaltaista ja yhtä tehokasta lääkettä kuin alkuperäinen, mutta huomattavasti halvemmalla hinnalla. Osta siis rinnakkaislääke Augmentin online apteekistamme huokealla hinnalla, sillä tehosta ei ole tingitty. Hinta ei siis vaikuta laatuun.

250mg + 125mg × 30 tabletti
€ 51.66
€ 1.72
250mg + 125mg × 60 tabletti
€ 84.57
€ 1.41
250mg + 125mg × 90 tabletti
€ 109.96
€ 1.22
250mg + 125mg × 120 tabletti
€ 135.34
€ 1.13
250mg + 125mg × 180 tabletti
€ 186.11
€ 1.03
Ilmainen toimitus lentorahtina
500mg + 125mg × 30 tabletti
€ 56.36
€ 1.88
500mg + 125mg × 60 tabletti
€ 90.21
€ 1.50
500mg + 125mg × 90 tabletti
€ 118.42
€ 1.32
Ilmainen toimitus lentorahtina
750mg + 250mg × 12 tabletti
€ 46.96
€ 3.91
750mg + 250mg × 20 tabletti
€ 56.36
€ 2.82
750mg + 250mg × 32 tabletti
€ 82.69
€ 2.58
750mg + 250mg × 60 tabletti
€ 126.88
€ 2.11
750mg + 250mg × 92 tabletti
€ 172.95
€ 1.88
Ilmainen toimitus lentorahtina
750mg + 250mg × 120 tabletti
€ 214.32
€ 1.79
Ilmainen toimitus lentorahtina
750mg + 250mg × 180 tabletti
€ 304.58
€ 1.69
Ilmainen toimitus lentorahtina

Augmentin – edullinen hinta kun lääkkeen ostaa verkosta

Osta rinnakkaisvalmiste Augmentin verkkoapteekistamme, sillä pääset hyötymään geneeristen lääkkeiden luonnollisesta halvasta hinnasta, mutta netistä tilattuna etuja on toki paljon muitakin. Geneeriset lääkkeet ovat halpoja juurikin sen vuoksi, että valmistajan ei tarvitse kuluttaa rahaa tutkimukseen ja kehittämiseen, koska teho on testattu ja lääkkeen resepti on lääkevalmistajien käytössä.

Netistä tilattaessa pääset hyötymään myös apteekkimme kohtuullisista toimituskuluista ja nopeasta toimituksesta, jossa kannattaa toki ottaa huomioon maailmantilanteen aiheuttamat mahdolliset viivästykset. Apteekissamme käsittelyaika on kuitenkin nopea ja lähetämme tuotteet tilauksen saavuttua erittäin nopeasti. .

Osta Augmentin ilman reseptiä mutta vastuullisesti

Tabletit voit tilata siis reseptivapaasti verkkoapteekista, mutta kehotamme aina konsultoimaan lääkäriä ennen kuin aiot käyttää mitään lääkettä. Sama koskee myös tätä lääkevalmistetta.

Terveysalan ammattilaisen tulisi tietää seuraavat seikat sinusta, ennen kuin voit nauttia tätä lääkettä – kerro siis lääkärille tai sairaanhoitajalle, onko sinulle jokin näistä:

 • astma
 • munuaissairaus
 • epätavallinen tai allerginen reaktio amoksisilliinille, muille penisilliinille, kefalosporiiniantibiooteille
 • allergiset reaktiot joillekin muille lääkkeille, elintarvikkeille, väriaineille tai säilöntäaineille

Kerro myös oletko raskaana tai yritätkö tulla raskaaksi – tai imetätkö jo mahdollisesti lapsen syntymän jälkeen.

Osta Augmentin infektioiden hoitoon ja nauti se oikealla tavalla

Augmentin tulee ottaa suun kautta vesilasillisen kera, ja sen voi nauttia ruoan kanssa tai halutessasi tyhjään vatsaan. Lääke tulee ottaa säännöllisesti eikä annosta saa ylittää. Lääkkeen nauttimista ei saa lopettaa liian aikaisin. Muista aina lääkärin ja pakkausselosteen ohjeet.

Jos luulet että olet ottanut lääkettä liikaa ja olet mahdollisesti saanut yliannostuksen, ota epäröimättä yhteyttä myrkytystietokeskukseen tai lähimmälle terveysasemalle. Ota yhteyttä lääkäriin myös jos saat sivuvaikutuksia. Seuraavat asiat voivat vaikuttaa sivuvaikutusten saamiseen:

 • amiloridi
 • ehkäisypillerit
 • kloramfenikoli
 • makrolidit
 • probenesidi
 • sulfonamidit
 • tetrasykliinit

Kerro etukäteen terveysalan ammattilaiselle, jos käytät muita lääkkeitä, reseptilääkkeitä, ravintolisiä tai jopa kasviperäisiä tuotteita. Kerro lisäksi, jos käytät kofeiinipitoisia juomia. alkoholia, tupakkatuotteita tai laittomia huumausaineita. Ne voivat yhdessä vaikuttaa haitallisesti sinuun.

Seuraavat haittavaikutukset ovat sellaisia, joista sinun tulee myös olla yhteydessä lääkäriin:

 • allergiset reaktiot, ihottuma
 • kasvojen, huulten tai kielen turvotus
 • hengitysongelmat
 • virtsan värierot (mm. tummuus)
 • ihon punoitus
 • rakkuloiden muodostuminen
 • erilaiset kohtaukset
 • vaikea tai vetinen ripuli
 • virtsaamisvaikeudet
 • epätavallinen verenvuoto tai odottamattomat mustelmat
 • erityinen väsyminen
 • silmien tai ihon keltaisuus

Augmentin kotiovelle Suomessa, postitse tilattuna

Osta Augmentin geneerisenä rauhallisesti kotoasi käsin. Sinun ei tarvitse siis poistua kotoasi, koska toimitamme tuotteet kotiovellesi asti. Näin voit siis levätä jos olet sairaana. Eräissä Suomen kolkissa apteekkiin voi olla myös pitkä matka, joten tämä helpottaa niin ikään lääkkeen saatavuutta.

Netistä tilattuna tilaaminen on erityisen nopeaa, sillä pärjäät vain muutaman klikkauksen avulla ja saat tilauksen tehtyä. Unohda siis jonot, joista lähes joka ikinen apteekki kärsii. Et myöskään tarvitse reseptiä, sillä voit tilata tuotteet reseptivapaasti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sinun tulisi ottaa selvää omasta terveyshistoriasta ennen kuin käytät lääkettä. Kehotamme aina ottamaan yhteyttä lääkäriin ennen lääkkeen käyttämistä.

Apteekistamme saat neuvoa ja tukea lääkkeiden laatuun liittyen, niiden ohjeisiin, toimitukseen ja muuhun apteekkimme tuotteisiin liittyvään asiaan. Tukea saat kuitenkin kellon ympäri, joten voit tilata myös lääkkeet keskellä yötä, jos näin haluat.

Augmentin -lääkkeestä löydät tietoa verkkosivuiltamme ja voit verrata myös eri lääkkeitä toisiin, joten saatat löytää oireisiisi vieläkin soveltuvamman valmisteen. Apteekissamme ei ole siis minkäänlainen kiire, eikä kukaan ole jonottamassa vuoronumerolla takanasi. Käytä aikaa niin paljon kuin haluat, sillä lääkkeiden ostaminen on myös vastuukysymys, puhumattakaan niiden käyttämisestä.

Geneerisen Augmentin -lääkkeen hinta on myös verkossa operoivassa apteekissamme varmasti halvempi kuin suomalaisissa kivijalka-apteekeissa. Kuten on jo mainittu, hinta on halpa, mutta laadusta ei ole tingitty. Rinnakkaislääkkeiden teho on täysin sama kuin alkuperäisissä lääkkeissä, ja tämän voit kysyä tarvittaessa suomalaisten fyysisten apteekkien farmaseuteilta, jotka kertovat samaa tarinaa.

Jos haluat siis hankkia Augmentin -lääkettä oireisiisi, on järkevintä tilata ne verkkoapteekista, sillä toimitus on nopeaa ja hinnat jäävät varmasti alhaisemmaksi kuin suomalaisissa apteekeista. Lisäksi tuotteet lähetetään huomaamattomissa pakkauksissa, joten ulkopuoliset eivät näe niiden sisältöä. Osta rauhassa ja turvallisesti verkkoapteekista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *