Melatoniini

Melatonin – kohtuullinen hinta kun lääkkeen ostaa verkosta

melatoninMelatonin tabletit nyt saatavilla netistä tilattuna, jolloin sen hinta on halpa. Moni apteekki Suomessa myy melatoniinia huomattavasti kalliimmalla, joten miksi et tilaisi lääkettä verkkoapteekeista? Osta tätä valmistetta vaikka heti.

Melatoniini on ihmiskehon erittämä hormoni, joka on täysin luonnollinen. Melatoniini puoliintuu 20 – 50 minuutissa.  Se auttaa ihmistä pitämään yllä uneen ja heräämiseen vaadittavaa rytmiä tai sykliä. Unisykli tarkoittaa sekä unen että herätyksen prosessia. Keskimäärin ihmisen pitäisi nukkua 8 tuntia yöllä ja olla hereillä 16 tuntia päiväsaikaa. Melatoniinia luodaan myös synteettisesti ja sitä voi tilata ilman reseptiä verkkoapteekeista.

3mg × 10 tabletti
€ 59.59
€ 5.96
3mg × 20 tabletti
€ 64.17
€ 3.21
3mg × 30 tabletti
€ 73.35
€ 2.44
3mg × 60 tabletti
€ 82.52
€ 1.38
3mg × 90 tabletti
€ 91.69
€ 1.02
3mg × 120 tabletti
€ 110.04
€ 0.92

Melatoniinia ihminen tuottaa vähemmän kesällä, jolloin päivät ovat pidempiä. Pitempikestoisemmat tuotantojaksot kohdistuvat talveen. Älypuhelimista ja televisiosta tuleva valo voi estää melatoniinin tuotantoa. Tämä voi esiintyä unihäiriöinä.

Auttaako melatoniini nukkumaan? Se voi hyvinkin auttaa. Melatoniini jäljittelee samaa vaikutusta kuin luonnollisessa hormonissa. Melatoniinia nauttineet tulevat uneliaiksi yleensä noin puolessa tunnissa lisäravinteen nauttimisen jälkeen.  Kaikkiin unihäiriöihin Melatonin ei ole välttämättä sopivin valmiste. Tästäkin syystä kannattaa pitää lääkäri tietoisena aikomuksestasi ottaa valmistetta. Muista siis että melatoniini ei toimi kaikilla.

Kun melatoniini toimii, se auttaa vähentämään jetlagia ja säätämään unisyklejä. Se myös  auttaa helpottamaan vuorotyötä tekevien elämää saamaan unen paremmin ja se myös vaikuttaa yleisesti unettomuuteen. Koska huonosti nukutut yöt voivat vaikuttaa diabetekseen, voi melatoniini vaikuttaa positiivisesti ja epäsuorasti myös tällaisiin asioihin, kuten myös elämäntapoihin.

Melatoniini on luonnollisessa olotilassaan lipidiliukoinen hormoni. Sen tuotanto tapahtuu aivoissa ja sen käpylisäkkeessä. Synteettisesti melatoniini valmistetaan

aminohappotryptofaanista. Tämän jälkeen se vapautuu vereen ja aivo-selkäydinnesteeseen. Melatoniini toimii viestinvälittäjänä aivoille, jonka johdosta ihminen pystyy hallitsemaan unisykliään.

Osta melatoniini netistä yllä oleviin tarkoituksiin.

Melatonin ilman reseptiä – muista kysyä lääkäriltä vinkkejä

Osta melatoniinia netistä apteekeista ilman reseptiä, mutta on aina suositeltavaa ottaa omaan lääkäriin yhteyttä etukäteen ja kysyä, voiko Melatonin tableteista olla jotain haittaa. Nimittäin joillakin lääkettä nauttineilla voi esiintyä seuraavanlaisia sivuvaikutuksia:

 • uneliaisuus
 • huimaus
 • heikkous / sekavuus
 • painajaiset
 • ripuli
 • pahoinvointi
 • masentuneisuus, ahdistuneisuus
 • ärtyneisyys
 • päänsärky
 • ruokahaluttomuus
 • vatsakipu
 • verenpaineen muutokset
 • nivel- tai selkäkipu.

Melatoniinia ei ole myöskään tutkittu raskaana olevilla eikä imettävillä äideillä. Sitä ei ole myöskään tutkittu lapsilla. Kannattaa siis aina kysyä lääkäriltä tai terveydenhoitajalta, voiko lääkettä nauttia huoletta.

Melatonin -valmistetta ei tule käyttää, jos sinulla on jokin seuraavista terveydellisistä ongelmista tai haasteista:

 • diabetes
 • masennus
 • verenvuoto
 • veren hyytymishäiriö
 • jos käytät samaan aikaan verenohennulääkettä varfariinia
 • jos sinulla korkea tai matala verenpaine
 • jos sinulla on todettu epilepsia tai muu vastaava häiriö
 • autoimmuunisairaus
 • jos käytät muita rauhoittavia aineita
 • jos olet raskaana (kysy aina lääkäriltä ensin).

Melatonin voi vaikuttaa suurina annoksina ovulaatioon. Kannattaa siis ottaa huomioon tämä jos olet(te) hankkimassa jälkikasvua.

Jos kaikki on kunnossa, tilaa ja osta Melatonin online apteekista, jossa hinta on useimmiten vähintäänkin kohtuullinen.

Melatonin Suomessa postitse tilattuna

Melatonin -lääkkeen ostaminen Suomessa voi olla vaivalloista, sillä sitä ei saa reseptivapaasti ostettua ja lisäksi kivijalkamyymälään pääseminen voi olla monille hankalaa, vaikkapa nyt sitten tässä maailmantilanteessa.

Lääkevalmisteen voi kuitenkin tilata netin verkkoapteekista kätevästi joko lähimpään postiin tai kotiovelle asti, jos pakkaus mahtuu postiluukusta. Toimitus postitetaan nopeasti joten saat tilauksen parhaimmillaan muutamassa päivässä. Osta siis kätevästi verkossa, jossa hinta ei myöskään huimaa päätä.

Tarvittaessa toimitus pakataan huomaamattomalla tavalla, joten kukaan ulkopuolinen ei pääse näkemään mitä pakkaus sisältää. Tämä voi säästää ikäviltä ja epämiellyttäviltä keskusteluilta, sillä useimmat meistä haluavat pitää terveydentila- ja lääkeasiansa yksityisinä asioina. Tämä on aivan luonnollista, hyväksyttävää ja suositeltavaakin. Siksi verkkoapteekit haluavatkin pitää käyttäjien tilaamat paketit ja pakkaukset anonyymeinä.

Tilaaminen Suomeen on siis kaikin puolin turvallista, mutta lisäksi se on myös nopeaa eikä tilaajien tarvitse odotella liian pitkään Melatonin -tablettien saapumista. Osta Melatonin tänään ja voit saada sen parissa päivässä kotiovellesi.

Netistä halvemmalla hinnalla Melatonin rinnakkaisvalmisteet

Geneerinen Melatonin eli rinnakkaisvalmisteena myytävä lääke on yhtä tehokas kuin alkuperäinen valmiste, sillä molempiin on käytetty täysin samoja ainesosia. Koska patentti on mennyt umpeen ja tullut avoimeksi kaikille muille valmistajille, voivat ne tehdä tätä valmistetta huomattavasti halvemmalla. Tämä siksi koska kehitykseen ei kulu rahoja, jotka voiva olla lääkkeiden kohdalla huomattava kuluerä. Osta siis rinnakkaisvalmiste verkosta milloin haluat

Faktoja tästä valmisteesta: Melatoniini on luonnollinen hormoni, jota tuotetaan elimistössä. Sitä kutsutaan endogeeniseksi hormoniksi. Melatoniinilisäaineita (eksogeeninen hormoni) valmistetaan synteettisesti. Melatoniini ja Melatonin -valmiste  ei ole vitamiini.

Jos Melatonin -annoksen ottaminen unohtuu, ei tämä ole maailmanloppu missään tapauksessa. Joskus on hyvä olla ottamatta tätä valmistetta, esimerkiksi silloin on ajamassa eri kulkuneuvoilla tai tekee muuten jotain riskaabelia toimintaa. Melatoniinin uneliaisuuden aiheuttaminen voi tehdä ikävät tepposet väärässä tilanteessa.

Jos voit muuten ympäristön puolesta nauttia tätä valmistetta, ota unohtunut annos heti muistaessassi. Jos aikaa on kulunut paljon ja seuraavan nauttimisen aika lähenee, kannattaa tällöin skipata annos. Vaikka melatoniinissa yliannostuksen mahdollisuus on pieni, ei sitä kannata kuitenkaan lisätä ainakaan ilman lääkärin neuvoja ja vinkkejä. Osta melatoniinia muussa tapauksessa ja lääkärin neuvojen mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *