Adalat

Osta Adalat helposti ja luotettavasti suoraan kotiovelle

adalatAdalat on lääke, jota käytetään mm. rasitusrintakivun, korkean verenpaineen ja valkosormisuuden hoidossa. Adalatin vaikuttavana aineena toimii Nifedipiini. Nifedipiini laajentaa sepelvaltimoita sekä rentouttaa verisuonien läheisyydessä olevia sileitä lihaksia. Nifedipiini vaikuttaa myös kalsiumin määrään elimistössä.

Nifedipiini kuuluu ns. kalsiumsalpaajiin, joka vähentää ääreisverisuonien aiheuttamaa vastusta verenkierrolle, tällöin sydämen kuorma kevenee ja verenpaine saadaan laskemaan. Sepelvaltimoiden laajentuminen vaikuttaa rasitusrintakivun aiheuttamiin oireisiin ja kipuihin. Lääke vähentää myös sormien ja varpaiden verisuonten supistumista, jolloin se auttaa valkosormisuuden hoitoon myös. Osta tämä lääke ainoastaan näihin sairauksiin.

Jos sinulla on jokin näistä yllä mainituista sairauksista, voit tilata Adalatin jo tänään suoraan kotiisi, täysin ilman reseptiä. Muista kuitenkin aina keskustella oman lääkärisi kanssa lääkkeen käytöstä ja tutustua huolellisesti sen käyttämiseen. Lääke on ainoastaan sinun henkilökohtaiseen käyttöösi tarkoitettu, joten osta lääke vain ja ainoastaan itsellesi. Älä osta sitä kenellekään muulle, ellet ole täysin varma sopivuudesta.

10mg × 30 tabletti
€ 41.40
€ 1.38
10mg × 60 tabletti
€ 51.57
€ 0.86
10mg × 90 tabletti
€ 67.22
€ 0.75
10mg × 120 tabletti
€ 77.35
€ 0.64
10mg × 180 tabletti
€ 101.30
€ 0.56
10mg × 360 tabletti
€ 184.19
€ 0.51
Ilmainen toimitus lentorahtina
20mg × 30 tabletti
€ 46.00
€ 1.53
20mg × 60 tabletti
€ 64.42
€ 1.07
20mg × 90 tabletti
€ 78.24
€ 0.87
20mg × 120 tabletti
€ 96.66
€ 0.81
20mg × 180 tabletti
€ 128.89
€ 0.72
Ilmainen toimitus lentorahtina
30mg × 30 tabletti
€ 55.21
€ 1.84
30mg × 60 tabletti
€ 78.24
€ 1.30
30mg × 90 tabletti
€ 96.66
€ 1.07
30mg × 120 tabletti
€ 110.47
€ 0.92
30mg × 180 tabletti
€ 147.31
€ 0.82
Ilmainen toimitus lentorahtina

Adalat lääkkeen tilaaminen Suomessa – Osta nyt

Voit siis nyt tilata lääkkeen suoraan kotiin, se on käsittämättömän helppoa ja vaivatonta sinulle. Et tarvitse tilaamiseen reseptiä, jota normaalisti kivijalkakaupassa saatat tarvita, kun ostat lääkkeitä. Lisäät tuotteet ostoskoriin ja suoritat maksun, luotettavasti ja turvallisesti. Tämä kaikki vie sinulta aikaa ainoastaan muutaman minuutin.

Toimitus tapahtuu huomaamattomassa pakkauksessa ja se tuodaan sinulle suoraan kotiovelle, jolloin myös saat säilytettyä täyden yksityisyyden omien henkilökohtaisten lääkeasioiden kanssa. Sinun ei siis tarvitse mennä jonottamaan konkreettiseen myymälään, jolloin mukanasi yleensä pitää olla myös lääkkeen resepti, jonka apteekki vaatii. Ostamalla Adalat lääkkeen täältä säästät helposti omaa aikaa sekä liiallista vaivaa.

Osta Adalat tänään jo suoraan online apteekista, nopealla ja huomaamattomalla toimituksella. Tilaamasi tuote tulee sinulle yleensä jo aivan muutamassa päivässä, joten et siis joudu odottamaan.

Lääkkeen hinta on myös huomattavasti edullisempi netistä ostettuna, kun taas myymälästä ostettuna. Halpa hinta, ei vaikuta tilaamasi tuotteen laatuun vaan tilaamasi lääke on yhtä laadukas ja toimiva kuin reseptillä haettava.

Miksi sitten Adalat on edullisempi netistä, kuin fyysisestä apteekista ostettuna? Yleensä kivijalka liikkeiden hintoihin vaikuttavat liikehuoneistojen vuokrat ja muut juoksevat kulut, joita ei verkkokaupoilla ole läheskään niin paljoa, näin verkkokaupan hinta on edullisempi. Halpa hinta on siis ainoastaan etu sinulle, miksi sitä ei sitten hyödyntäisi.

Osta Adalat ilman reseptiä – muista huomioida seuraavat asiat

Kun tilaat Adalat lääkkeen netistä, sinun on syytä ottaa huomioon seuraavia asioita mm. kenelle lääke ei sovellu ja millaisia haittavaikutuksia saattaa lääkkeenkäytöstä ilmestyä.

Yleisimpiä sivuvaikutuksia Adalat lääkkeelle on:

 • Päänsärky
 • Turvotus
 • Verisuonien laajentuminen
 • Ummetus
 • Pahoinvointi, heikotus, huimaus sekä väsymys
 • Kasvojen punoitus

Väsymys, huimaus sekä heikotus saattavat vaikuttaa ajokykyysi, joten tarkkaile omaa vointiasi ja keskustele oman lääkärisi kanssa. Alkoholin käyttö ja lääkityksen muuttaminen korostaa näitä haittavaikutuksia.

Ainakin seuraavista haittavaikutuksista sinun on syytä olla yhteydessä pikimmiten omaan lääkäriin tai muuhun terveydenhuollon ammattilaiseen:

 • Veri virtsatessa
 • Hengitys vaikeudet
 • Tihentynyt sydämensyke, rytmihäiriöt, sydämentykytys, rintakipu
 • Ihottuma
 • Jalkojen ja nilkkojen turvotus

Voinko minä ostaa Adalat lääkkeen netistä?

Kuka sitten voi tilata tämän lääkkeen netistä ja milloin minun kannattaa välttää käyttöä, tai ainakin keskustella huolellisesti lääkärini kanssa sen käytöstä?

Adalat lääkkeen kanssa tulee ottaa huomioon se, että se ei välttämättä sovellu juuri sinulle, lääke ei myöskään sovellu kaikkien muiden lääkkeiden kanssa samanaikaiseen käyttöön. Jos olet allerginen vaikuttavalle aineelle, Nifedipiini tai jollekin muulle lääkkeen ainesosalle, on sinun vältettävä käyttöä.

Jos käytössäsi on samanaikaisesti jokin seuraavista lääkeaineista, keskustele lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa: Simetidiini, Diureetti tai Barbituraatti. Tämä lista ei sisällä kaikkia mahdollisia lääkeaineita, joten muista lukea myös pakkausseloste huolellisesti läpi. Jotkin lääkeaineet voivat vaikuttaa Adalat lääkkeen tehoon ja vaikutukseen.

Myös seuraavat sairaudet voivat vaikuttaa Adalat lääkkeen käyttöön:

 • Sydänongelmat, alhainen verenpaine, epänormaali sydämensyke
 • Munuaissairaus
 • Maksasairaus
 • Aiempi sydänkohtaus

Adalat ei sovellu käytettäväksi greipin tai greippimehun kanssa, sillä greippi lisää lääkeainepitoisuuksien nousua veressä ja näin aiheuttaa liiallista verenpaineen alenemista.

Lääkkeen käytöstä raskaana tai raskautta yrittäessä on aina keskusteltava lääkärin kanssa. Imetyksen aikana on syytä välttää käyttöä, sillä vaikuttava aine erittyy äidinmaitoon. Käytöstä lasten kohdalla käänny lastenlääkärin puoleen.

Jos sinulla ei ole mitään yllä mainituista asioista esteenä, voit tilata lääkkeen huolettomasti jo tänään verkkokaupasta.

Miten käytän ostamaani Adalat lääkettä?

Adalat otetaan vesilasillisen kanssa ruokailusta riippumatta ja tabletti tulee niellä kokonaisena eikä sitä saa missään tapauksessa pureskella, murskata tai puolittaa. Ruokailun aikana otettu lääke, saattaa hidastaa hieman lääkkeen imeytymistä, mutta ei millään tavalla vähennä imeytymistä.

Lääke tulee myös ottaa säännöllisesti lääkärisi ohjeiden mukaisena annoksena. Lääkkeen käyttöä ei tule lopettaa äkillisesti, jos käyttö lopetetaan, tulee annoskokoa pienentää vähitellen lääkärin ohjeiden mukaan.

Annostus ohje riippuu aivan täysin siitä, mihin käyttöön olet ostamassa lääkettä, muista siis tarkistaa oikea annostus ja määrä omalta lääkäriltäsi.

Jos unohdat jostain syystä ottaa lääkkeesi ajoissa, ota se mahdollisimman pian muistettuasi, mutta älä missään tapauksessa ota lääkettä tupla annoksena yliannostuksen välttämiseksi. Yliannostus tapauksissa, ota yhteyttä välittömästi myrkytystietokeskukseen, lääkäriin tai muuhun terveydenhuollon ammattilaiseen. Lääkkeen liiallinen käyttö voi aiheuttaa vakavia seurauksia terveydessäsi.

Adalat tulee säilyttää huoneen lämmössä, valolta ja kosteudelta suojattuna. Säilytä tuote ainoastaan omassa pakkauksessa kosteuden välttämiseksi ja oikeaoppisen säilytyksen takaamiseksi. Säilytys lämpötila tulee olla 15–25 astetta, joka on yleensä normaali huoneen lämpötila, joten säilytys ei vaadi erityisempiä järjestelyitä sinulta.

Älä jätä lääkettä lasten ulottuville tai näkyville missään tapauksessa.

Lääkettä ei myöskään tule käyttää pakkauksessa merkityn viimeisen käyttöpäivän jälkeen. Sekä lääke on myös hävitettävä oikein viimeisen käyttöpäivän jälkeen.

Kun tilaat Adalat lääkkeen netistä, ilman reseptiä, muista lukea lääkkeen mukana tuleva pakkausseloste erityisen huolellisesti vielä ennen käyttöä ja säilyttää se, jos tulee tarve tarkistaa joitain asioita lääkkeen käytöstä.

Kun olet lukenut tämän tekstin, on sinulla kaikki tarpeellinen tieto Adalat lääkkeestä, joten osta se jo tänään suoraan kotiin, niin huomaat kuinka helppoa ja vaivatonta se oli.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *