Rogaine

Minoxidil Topical

rogaineGeneerinen Rogaine 50 mg/ml on hiustenlähtöön tarkoitettu liuos. Geneerinen tarkoittaa suomen kielessä useampaakin asiaa, mutta tässä yhteydessä kyse on siitä, että kyseessä on rinnakkaislääke. Monista lääkkeistä markkinoille tulee yleensä alkuperäisen lääkkeen patentin päätyttyä rinnakkaisvalmisteita. Vaikuttava aine on sama, mutta hyvin usein hinta on alkuperäistä pienempi. Se, että kyseessä on halpa versio samasta lääkkeestä, ei kuitenkaan vaikuta sen toimintaan.

Geneerinen tarkoittaa myös yleistä. Geneerinen Rogaine 50 mg/ml sopii toki useimmille ihmisille ja sitä saa ostaa ilman reseptiä, mutta yleisyyteen ei nyt siis viitata sanalla geneerinen.

Mihin Geneerinen Rogaine on tarkoitettu?

Geneerinen Rogaine on tarkoitettu siis nimenomaan hiustenlähdön hoitoon. On toki huomattava, että hiusten lähtöön voi olla monia syitä. Näitä ovat esimerkiksi:

  • kuiva hiuspohja
  • raskaus ja imetys
  • stressi
  • ihon sairaudet.

Suuri syy hiustenlähtöön on kuitenkin perinnöllisyys, ja juuri perinnöllisyyteen liittyvään hiustenlähtöön Geneerinen Rogaine on nimenomaan tarkoitettu.

2% 60ml × 1 solution
€ 41.40
€ 41.40
2% 60ml × 2 solutions
€ 64.42
€ 32.21
2% 60ml × 3 solutions
€ 73.63
€ 24.54
2% 60ml × 6 solutions
€ 128.89
€ 21.48
5% 60ml × 1 solution
€ 64.42
€ 64.42
5% 60ml × 2 solutions
€ 96.66
€ 48.33
5% 60ml × 3 solutions
€ 133.50
€ 44.50
Ilmainen toimitus lentorahtina
10% 60ml × 1 solution
€ 73.63
€ 73.63
10% 60ml × 2 solutions
€ 133.50
€ 66.75
10% 60ml × 3 solutions
€ 193.36
€ 64.45
Ilmainen toimitus lentorahtina

Geneerinen Rogaine – vaikutus ja käyttö

Vaikuttavana aineena tässä liuoksessa on minoksidiili. Minoksidiili toimii kahdella tavalla, jotka molemmat auttavat hiustenlähtöön. Ensinnäkin se ehkäisee hiustenlähtöä. Tämä on tietenkin positiivista, sillä minkä tahansa tilanteen ennakoiva estäminen on tietenkin parempi, kuin korjaaminen. Mutta korjaamisesta puheenollen, minoksidiili myös edistää uusien hiusten kasvua. Näin ollen se siis sekä ehkäisee, että auttaa.

Suositeltu annostelu Rogainea on 1 ml liuosta kaksi kertaa vuorokaudessa. Tällä tavoin saavutettava 2 ml päiväannostelu on myös samalla suositeltu maksimiannos. Liuosta hierotaan siis sormin suoraan päänahkaan. Mikäli sinulla on tarve pestä hiukset, on suositeltavaa pestä ne ensin, sillä pesu liuoksen käytön jälkeen heikentää valmisteen tehoa.

Tuloksia naiset voivat odottaa noin kahdeksan, ja miehet 12 kuukauden kuluessa. Aika on toki pitkä, mutta hiukset eivät tietenkään kasva hetkessä. Sinnikkyys ja säännöllisyys ovat siis poikaa tässä.

Kenelle Geneerinen Rogaine sopii?

Kuten mainittua, geneerinen Rogaine on tarkoitettu perinnöllisen hiustenlähdön hoitoon. Mutta kuten kaikilla lääkeaineilla, myös tällä on mahdollisia haittavaikutuksia. Näitä voivat olla esimerkiksi sen kohdan, johon liuosta on annosteltu, kutina, ärsytys ja punoitus. Onkin suositeltavaa kokeilla ensin pienelle alueelle. Mikäli käytät muita lääkkeitä, on aina syytä keskustella etukäteen lääkärin tai farmaseutin kanssa.

Geneerinen Rogaine — mistä hankin?

Suomessa Rogainea saa ostaa ilman reseptiä. Kyseessä on niin sanottu itsehoitolääke. Tämä tarkoittaa, että kyseessä on kylläkin lääkeaine, jota saa myydä vain apteekki, mutta resepti ei ole tarpeen.

Siinä missä monet ostokset keskittyvät koko ajan enemmän ja enemmän nettiin, niin myös nettiapteekit ovat suositumpia koko ajan. Moni meistä arvostaa sitä, että ei tarvitse lähteä erikseen apteekkiin, seistä jonoissa ja etsiä parkkipaikkoja. Usein myös nettiapteekin hinta voi olla halpa verrattuna kivijalka-apteekkiin. Edullisempi hinta lienee suurimpia syitä kätevyyden lisäksi, miksi perinteinen apteekki jää monelta väliin ja mieluummin ostaa tuotteet nettiapteekista. Tietenkin, jos sinulla on resepti, voit joutua menemään ihan paikanpäälle. Joitakin reseptilääkkeitä tosin Suomessa toimitetaan myös verkkokaupoista. Joskin joitakin lääkkeitä koskee määrän suhteen rajoituksia. Mutta kun haluaa ostaa ilman reseptiä, on verkkoapteekki usein monin tavoin parempi vaihtoehto.

Kun kätevyys, nopeus ja hinta ovat arvostamiasi tekijöitä, osta Geneerinen Rogaine nettiapteekista. Lue toki aina käyttöohjeet huolellisesti ja juttele lääkärillesi, mikäli jokin mietityttää. Mutta etenkin, jos geneerinen Rogaine ei ole sinulle uusi tuttavuus, kannattaa ostaa se nimenomaan nettiapteekista hikoilematta jonoissa. Varsinkin, kun hinta on lähes aina edullisempi, osta se näppärästi netistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *