Vibramycin

Doxycycline

vibramycinGeneerinen Vibramycin on nyt saatavilla ilman reseptiä, joten osta se verkkoapteekeista sivujemme kautta – näissä hinta on halpa. Verkossa toimiva apteekki lähettää tuotteet nopeasti ja huomaamattomasti kätevästi kotiisi tai noutopisteeseen.

Geneerinen Vibramycin on lääke, joka vaikuttaa bakteeri-infektioihin. Sen käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi akne ja tietyt ameebainfektiot.

Sen avulla voidaan myös ennaltaehkäistä malariaa sellaisissa matkustajissa, jotka vierailevat alueella, jossa malariaa esiintyy. Jos olet siis matkustamassa sellaiselle alueelle, kannattaa ostaa Geneerinen Vibramycin helposti netissä halvimmista apteekeista. Paras hinta löytyy sivujamme seuraamalla.

Geneerinen Vibramycin sisältää doksisykliiniä, joka hidastaa bakteerien kasvua. Tällä tavalla kehon immuunijärjestelmä pääsee bakteerien kimppuun paremmin. Se toimii siis yhteistyössä ihmisen kehon kanssa!

Vaikuttava aine eli doksisykliini on samalla tetrasykliiniantibiootti. Sen käyttötarkoituksia ovat infektioiden, aknen, borrelioosin, malarian ja sukupuoli-infektioiden hoidot.

100mg × 30 tabletti
€ 48.12
€ 1.60
100mg × 60 tabletti
€ 59.59
€ 0.99
100mg × 90 tabletti
€ 74.26
€ 0.83
100mg × 120 tabletti
€ 77.02
€ 0.64
100mg × 180 tabletti
€ 99.03
€ 0.55
Ilmainen toimitus lentorahtina

Resepti ei ole tarpeen tilaamiseen

Vaikka lääkkeen hinta on halpa ja resepti ei ole tarpeen geneerinen Vibramycin -lääkkeen tilaamiseen netistä, on erittäin suositeltavaa ottaa yhteyttä terveysalan ammattilaiseen, ennen kuin ostaa tabletit omaan käyttöön. Tämä siksikin, koska on hyvä olla tiedossa seuraavat seikat tai sairaudet, joita sinulla saattaa olla:

 • maksasairaus
 • pitkä altistuminen auringonvalolle
 • vatsaongelmat
 • epätavallinen tai allerginen reaktio doksisykliinille tai muille lääkkeille.

Myös se on tärkeää tietää oletko raskaana, imetätkö tai onko tarkoitus tulla raskaaksi.

Kuinka ottaa Geneerinen Vibramycin

Geneerinen Vibramycin nautitaan vesilasillisen kera. Pakkauksen ohje kertoo tarkemmin asiasta, mutta sitä voidaan nauttia ruoan kanssa tai ilman. Jos se ei kuitenkaan aiheuta vatsallesi oireita, ota se mieluummin ilman ruokaa.

Jos sinusta tuntuu että olet mahdollisesti ottanut yliannostuksen, on yhteys otettava ensiapuun tai myrkytyskeskukseen. Jos taas ole unohtanut ottaa annoksen, ota se mahdollisimman pian. Kaksinkertaisia annoksia on kuitenkin vältettävä joten annoksia ei tule ottaa kovin lähekkäin.

Vaikutukset muiden aineiden kanssa

On olemassa lista aineita ja lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa epämiellyttäviä vaikutuksia, kun potilas nauttii geneerinen Vibramycin -lääkettä.  Niitä ovat esimerkiksi:

 • antasidit
 • barbituraatit
 • ehkäisypillerit
 • karbamatsepiini
 • metoksifluraani
 • muut antibiootit
 • vitamiinit, jotka sisältävät rautaa.

Tämä lista ei ole kuitenkaan täydellinen, joten varmista nämä asiat lääkäriltä ja / tai pakkausselosteesta.

Lääkärille tulee aina kertoa lääkkeistä joita käytät. Myös se on tärkeä tieto, jos käytät alkoholia tai huumeita sekä tupakkaa. Näiden aineiden käyttö voi vaikuttaa siihen, kuinka lääkkeet toimivat tai toimivatko ne ollenkaan.

Sekalaista huomioitavaa lääkkeen ottamisessa

Jos sinulla on ripuli ja se kestää kauan, kerro lääkärille. Lääkettä ei pidä ottaa ennen nukkumaan menemistä. Nesteiden juonti on tärkeää.

Auringonvalo voi vaikuttaa voimakkaammin tätä lääkettä nauttiessa. Ole siis varovainen. Ehkäisypillerit eivät välttämättä toimi tätä geneerinen Vibramycin – lääkettä nauttiessa.

Mahdolliset haittavaikutukset

Ilmoita lääkärille, jos huomaat nämä haittavaikutukset lääkkeen ottamisessa:

 • allergiset reaktiot — näihin kuuluvat ihottuma, kutina tai nokkosihottuma, kasvojen, huulten tai kielen turvotus
 • hengitysvaikeudet
 • kuume
 • kutina peräaukossa tai sukuelimissä.

Osta ilman reseptiä Suomessa

Geneerinen rinnakkaisvalmiste on siksi halvempi, koska alkuperäisen lääkkeen patentti on umpeutunut. Halpa hinta on yksi eduista, mitä tulee kun tilaa verkossa operoivasta apteekista tableti. Hinta ei ole kuitenkaan ainoa asia, miksi se kannattaa ostaa netistä. Osta netistä ja sinun ei tarvitse liikkua kotoasi kivijalka-apteekkiin Suomessa. Joillekin asiakkaille fyysinen apteekki voi olla esimerkiksi etäisyyksien vuoksi vaikea kohde.

Resepti ei ole myöskään pakollinen kun tilaat tätä lääkettä verkkoapteekeista, koska se on saatavilla ilman reseptiä. Ota kuitenkin aina huomioon, että lääkärin neuvoja tulee kuunnella, ennen kuin tätä lääkettä ostaa tai nauttii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *